Pazartesi, Aralık 22, 2014

SANCAKTEPESPOR KUPAYI ALINCA COŞTU


İstanbul U17 Ligi 38.Grupta şampiyonluğunu haftalar önce garantileyen Sancaktepespor, şampiyonluk kupasını Kavacıkspor maçı öncesi aldı.

Sancaktepe Şehir Stadında yapılan törenle kupasını Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i temsilen AK Parti Sancaktepe İlçe Meclis Üyesi Avukat Yunus Ustahabiboğlu'nun elinden alan Sancaktepespor'lu futbolcular misafir ettikleri Kavacık maçına da moralli çıktılar.

Sancaktepespor'lu futbolcular sahaya kendilerine destek veren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür ederiz pankartı ile çıktılar. Sancaktepespor Yönetimi kulübe maddi manevi destek veren işadamlarına ve kulüplere plaket vererek onurlandırdı.

Bitime iki hafta kala Sancaktepe Şehir Stadında Kavacıkspor'la karşılaşan şampiyon Sancaktepespor ilk yarıyı Mert Çalışkan ve Mehmet Yıldız'ın golleri ile 2-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Sancaktepespor Furkan Çarkçı, Naci Gündüz, Ömercan Kılıç ve Tayfun Kaynak'ın ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 6-1 kazanmasını bildiler. Misafir takım Kavacıkspor'un tek sayısını Batuhan Aktaş kaydetti.

Gezgin: Futbolcularıma teklifler var
Sancaktepespor'un başarılı teknik Direktörü Yasin Gezgin "Tam 4 sezondur yenilgisiz olan ve tamamı Sancaktepeli olan futbolcularım bu sene de görevlerini en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Bundan sonraki hedefimiz İstanbul elemelerini geçerek Türkiye Şampiyonasında dereceye girmek ve İlçemizin adını en iyi şekilde temsil etmektir. Başarımızı görerek futbolcularıma talip olan birçok profesyonel kulüp var, Yönetim kurulumuz aldığı kararla futbolcularımın 8 tanesini Sancaktepe Belediyespor alt yapısına Akademi Liginde oynaması için verecek ve bunlardan iki tanesi profesyonel olarak A takıma çıkacaklardır. Giden futbolcularımın yerine gelen futbolcularla devam ederek takımımın başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

HABER: MURAT NAZİK
http://www.sehriistanbul.com.tr







Hiç yorum yok:

Feneryoluspor rövanşı vermedi

 İstanbul U17B Ligi 29. Grup'ta Feneryoluspor deplasmanda Öz Ataşehirspor'u 1-0 mağlup etti.