Salı, Mayıs 01, 2012

Esentepe Şahinspor 'Gelişim' gösteriyor

GELİŞİMSPOR: 0 ESENTEPE ŞAHİNSPOR: 2
İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup’ta Esentepe Şahinspor deplasmanda Beyoğlu temsilcisi Gelişimspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Sütlüce Stadı’ndaki maçta Esentepe Şahinspor’a galibiyeti getiren golleri 25’te Osman ve 51’de Coşkun kaydetti. Zaman zaman gergin geçen maçın 70. Dakikasında, iki takım futbolcuları arasında tribünlere de yansıyan bir gerginlik yaşandı. Sonrasında Gelişimspor’dan Güven kırmızı kart gördü.

Bir pozisyonda Şahinspor’dan Barış başını tellere vurdu. Alnı açılan talihsiz futbolcu, yöneticileri tarafından hastaneye götürüldü. Tüm oyuncu değişiklik haklarını kullanan Eyüp temsilcisi de rakibi gibi maça 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Bu arada pozisyon sonrası yaşanan gerginlikte hakemi, Gelişimspor yedek kulübesinden Ferhat ve Yusuf’u kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Kalan dakikalar sakin geçerken konuk ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı. İki takım da tüm gerginliği sahada bırakıp centilmence birbirlerini tebrik ederek soyunma odasının yolunu tuttular.

STAT: Sütlüce
HAKEMLER:  Göksenin Eroğlu, Yalçın Dursun, Fatih Alahan
SAHA KOMİSERİ: Recai Türdü
GELİŞİMSPOR: Şahin, Yusuf, Engin (Coşkun 60), Ayhan (Barış 64), Turgay (Özkan 83), Aykut, Güven, Sezgin, Cem, Çağdaş, Yunus
TEKNİK DİREKTÖR: Özgür Gürses
ESENTEPE ŞAHİNSPOR: Necati, Eser, Mehmet, Murat, Erman, Sebahattin (Barış 64), Volkan, Emre, Coşkun, Osman (Yusuf 60), Gökhan (Erdi 72)
TEKNİK DİREKTÖR: Cüneyt Alibeyoğulları
GOLLER: Osman (25), Coşkun (51)
KIRMIZI KARTLAR: Güven (70), Yusuf (82), Ferhat (82) (Gelişimspor)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...