Pazartesi, Mayıs 28, 2012

Ömerli çok farklı


 ÖMERLİSPOR  : 12  ÖZKÜÇÜKBAKKALKÖYSPOR  : 1
İstanbul 2.Amatör Lig 14.Grup’ta Ömerlispor genç bir ekip ile mücadele eden Özküçükbakkalköy’ü farklı geçti : 12-1.

Ömerli Stadı’ndaki karşılaşmaya konuk ekip yalnızca 11 kişilik bir kadro ile geldi. Genç oyunculardan oluştuğu gözlenen Küçükbakkalköy kadrosunda dokuz oyuncu 1994 ve sonrası doğumlu, bu dokuz kişiden üçü ise 1997-98 doğumlu idi. Konuk ekip karşılaşmaya ev sahibi Ömerlispor’un ödünç verdiği şortlar ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk on dakikasında Ömerli Ercan ve Emre’nin iki golü ile 3-0 öne geçti. 26.dakikada maçın en güzel pozisyonunda Abdülkerim’in röveşata golü farkı dörde çıkarttı. Hemen ardından Emre hat-trick yaparak tabelayı 5-0’a getirdi. 33.dakikada Özküçükbakkalköy forveti Guilyali’nin sağdan vuruşu ağlarla buluştu. Ardından 35.dakikada Aptullah’ın golü ilk devrenin sonucunu ilan etti : 6-1.


İkinci devrede Levent, Ercan’ın iki, Fırat, Abdullah ve Hüseyin’in golleri ile karşılaşma 12-1 sona erdi. 74.dakikada Özküçükbakkalköy kalecisi Serhat sakatlandı. Yedek oyuncusu bulunmayan konuk takım’da forvet Selim kaleye geçerken, Ataşehir ekibi karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

STAT: Ömerli
HAKEMLER: Onur Çakır, Hakkı Sezgi Kayar, Erdem İzlan
ÖMERLİSPOR : Alper, Şenol, Fırat, Hüseyin, Halil İbrahim, Fatih, Aptullah, Levent, Bülent, Emre, Ercan (Ali Osman, Abdullah, Kenan, Sinan, Murat, Mert)
TEKNİK SORUMLU: Mustafa Esin
ÖZKÜÇÜKBAKKALKÖYSPOR : Serhat, Samet, Selim, Enes, Furkan Büyükdere, Çağrı, Furkan Aslan, Guilyali, Özkan, Sinan, Ömer
TEKNİK SORUMLU: İlhan Göksuyu


HABER-FOTOĞRAF:ERDEM G.Maçtan daha fazla fotoğrafı kısa süre sonra Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları Facebook Grubu'nda görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.