Salı, Mayıs 29, 2012

Manisa Özel İdare Alkış ile nikah tazeledi

Manisa Amatör Süper Lig A Grubu'nu şampiyon tamamlayan, play-off'ta başarılı olan ve Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Manisa İl Özel İdarespor'da yönetim şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Selman Alkış ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Lig ve play-off maçlarında oynadı 21 karşılaşmada 14 galibiyet ve 7 beraberlik alarak namağlup olarak BAL'a yükselen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 32 yaşındaki genç Teknik adam, anlaşmadan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ”Yönetim ile yaptığımız görüşmeler sonrası anlaştık. Çekirdek kadromuzu bozmadan, 4 veya 5 oyuncu ile kadromuzu güçlendireceğiz” dedi.


İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Nurettin Aytekin, Selman Alkış’ın geçen sezon gösterdiği performansla kendini camiaya kanıtladığını, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti. Selam Alkış’ın yardımcılığını, Burhan Serpen yapacak. 


İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Selam Alkış önümüzdeki hafta içerisinde iç transfer görüşmelerine başlanacağını, iç transferi tamamladıktan sonra takımda görmek istediği oyuncuların listesini yönetime verdiğini belirterek, "Yönetimimiz bu oyuncular ile görüşmelere başlayacaktır" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN
egedespor.blogspot.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.