Pazar, Mayıs 27, 2012

Çekmeköyspor sahasına dönüyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Çekmeköyspor yeni sezonda kendi sahasına dönmeye hazırlanıyor. Sekiz ay önce bir kısmı yeni Belediye Başkanlığı binasının bağlantı yolları nedeni ile sahasının bir kısmını kaybeden Çekmeköyspor, verilen sözler tutulmayınca kendi imkanları ile sahasını tekrar düzenleyecek.
Çekmeköyspor 2011-12 sezonunda iç saha maçlarını 16 kilometre uzaklıktaki Alemdağ Stadı'nda oynamak zorunda kalmış, güçlü kadrosuna karşın iç saha avantajını kullanmaktan mahrum kalan ekip az farkla Klasman Grubu'na katılma şansını kaçırmıştı. A takımın dışında, yaklaşık 500 sporcusunu maçlar için Alemdağ'a taşıyan Çekmeköy buna rağmen altyapıda çok başarılı bir sezon geçirmişti. Altyapı sorumlusu Abdullah Taşkın'ın koordinasyonunda Mavi Kırmızılılar U14, U16, U17, U19 larda gruplarında şampiyon olmuşlar, U-15'te ise ikinci bitirmişlerdi. Sürmekte olan U13'lerde ise Çekmeköy iddiasını sürdürüyor.

Çekmeköyspor'u marka yapma iddiası ile göreve gelen belediye başkanı Ahmet Poyraz'a seslenen sporcu velileri ise çocuklarının spor yapmak için uzun mesafe gitmeleri sorununu dile getirerek, kulüplerine vaat edilen desteğin yerine getirilmesini talep etmekteler.

HABER : ERDEM G.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...