Pazar, Mayıs 27, 2012

Öz Muratspor son sürat

ÖZ MURATSPOR: 7 İKİNCİ NESİLSPOR: 0
İstanbul 2.Amatör Lig, 4.Grupta şampiyonluk yarışı veren Özmuratspor ligin 11.haftasında kendi sahasında İkinci Nesilspor'u 7-0 farklı skorla yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü. 4.Grupta şampiyonluk yarışı veren Özmurat spor Sefaköy Kartal Stadı'nda ligin 11.Haftasında karşı karışya geldiler. Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Özmurat oyunun ilk dakikalarında rakip kalede tehlikeli olmaya başladı.
22.Dakikada soldan atak geliştiren ev sahibi Özmuratspor Birol'un ortasını çok iyi takip eden Özer ceza alanın içinde topa plase vurdu ve topu ağlara yollayarakÖzmuratspor'u 1-0 öne geçirdi. 26.Dakikada Özmuratspor'da Olcay topa çok sert vurdu ve top ikinci kez İkinci Nesilspor ağları ile buluşarak ev sahibi farkı ikiye çıkardı.


33.Dakikada Berkkan yaklaşık 35 metreden top çok sert vurdu kaleci Fatihin bakışları arsında üçüncü kez ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu. 43.Dakikada ilk gollün sahibi Özer kendisinin ikinci takımının dördüncü gollünü atarak ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu ve ilk yarı 4-0 Özmuratspor'un üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan hızlı başlayan Özmuratspor farkı artırmak için ataklarını sıkılaştırdı. 53.Dakikada soldan ortalan topu ceza alanın içinde  çok iyi takip eden günün başarılı isimi Özer Hat-trik yaparak kendisinin üçüncü takımının beşinci gollünü atarak skoru 5-0 yaptı. 59.Dakikada Özmuratspor'da Cihat ceza alanı dışında top çok sert vurdu top üst direkten döndü. 68.Dakikada Özer kendisinin dördüncü takımının altıncı gollünü attı skor 6-0 oldu. 78.Dakikada ikinci yarıda Özmuratspor'da oyuna dahil olan Nihat karşılaşmanın skorunu belirleyen gollünü attı ve skor 7-0 oldu.



Karşılaşmanın ilerleyen süresinde başka gol olmayınca ev sahibi Özmurat spor çekinerek çıktığı İkinci Nesil spor karşında  farklı skorla galip gelerek puanının 24 çıkardı ve şampiyonluk iddiasının da sürdürmüş oldu.

Kıran: ligin sonunda kadar durmak yok
Özmuratspor'un Başkan Vekili İsa Kıran yaptığı açıklamada '' İkinci Nesilspor karşında çok iyi oynadık. Takımda yardımlaşma üst seviyede, çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayı ligin sonuna kadar sürdürürsek Fatih Mimar Sinanspor arasındaki farkı kapatacağımıza inanıyorum. Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar bizim için final havasında olacaktır. Bu saatten sonra buraya kadar gelmişken işi sıkı tutup ligin sonuna kadar disiplinli şekilde çalışmalarımızı sürdürüp, geçen yıl son anda kaçırdığımız şampiyonluğu yakalamak istiyoruz. Ligin sonunda kadar durmak yok'' dedi.


Stat.Sefaköy Kartal
Hakemler:Okan Bal, Ramazan Şahin, Eren Poltacan
Özmuratspor:Özgür***Samet***Ümit***Murat***Gürkan***Berkkan***
Olcay***(Mustafa**)Birol**(Nihat**)Cihat***Özer****Emre***
İkinci Nesilspor:Fatih Güray**Baran*Mustafa**Ersin*Burak*Semih**Oğuz*Fatih Yılmaz*Ömer*Yaşar*Enes**
Goller:22,43,53,68.Dk Özer,26,Dk Olcay,33.Dk Berkkan,78.Dk Nihat




HABER-FOTOĞRAF:YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.