Pazar, Mayıs 27, 2012

İcadiye yükselişte



 İCADİYESPOR  : 2  SELAMİ ALİ YEŞİL SAHA  : 1
İstanbul 2.Amatör Lig 15.Grup’ta İcadiyespor, 1.Lig yolunda rakibi olan Selami Ali Yeşil Saha’yı zor da olsa geçerek iddiasını sürdürdü : 2-1.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, henüz 35.dakikada İcadiye kaptanı Erhan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kırmızı beyazlılar karşılaşmanın üçte ikisinde bir kişi eksik mücadele etmek durumunda kaldılar.


50.dakikada Cihan'ın kafa vuruşu İcadiye'yi öne geçirdi. Gol sonrası Selami Ali beraberlik için yüklendi ise de İcadiye savunmasını geçemedi. Bu anlarda İcadiye'nin yakaladığı fırsatlarda, Selami Ali kalecisi Deniz gole geçit vermedi. 80.dakikada Yeşil Beyazlıların sağ beki Selahattin de ikinci sarı kart sonrası oyun dışı kalınca son on dakikada sahadaki oyuncular iki takım adına eşitlendi. 87.dakikada ise orta sahadaki bir faul atışını hızlı kullanan İcadiye, rakip defansı hazırlıksız yakaladı. Cihan kolay pozisyonda topu ağlarla buluşturarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.


Uzatma dakikalarında Selami Ali'nin Özgür ile kullandığı bir serbest vuruşta kaleci Aytaç topu köşeden çeldi. Topa yetişen Nihat farkı bire indirdi. Bir dakika sonrasında aynı noktadan kazanılan serbest vuruşta, yine Özgür topun başına geçti. Ancak bu kez üstten dışarı giden top sonrası karşılaşma da İcadiye'nin galibiyeti ile sona erdi.


STAT: Alemdağ
HAKEMLER: Emre Atlas, Şakir Ata, Emin Tuğral
İCADİYESPOR : Aytaç, Kemal, Dursun, Kartal,Erhan, Burak, Cihan, Hayrettin, Muhammet, Gökçe, Mustafa (Emre, Ceyhun, Yasin, Tarkan, Görkem, Hasan, Hüseyin)
TEKNİK SORUMLU: Nefi Erenoğlu
SELAMİ ALİ YEŞİL SAHA : Deniz, Selahattin, Yiğit, Sadık, Hüseyin Balcı, Serhat, Osman, Mehmet, Nihat, Özgür, Volkan (Hüzeyin Canbazoğlu, Mert, Erdi, Mustafa)
TEKNİK SORUMLU: Yakup Biliciler

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Maçtan daha fazla fotoğrafı kısa süre sonra Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları Facebook Grubu'nda görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...