Perşembe, Mayıs 31, 2012

Bahçeköy'de gol sağanağı

BAHÇEKÖYSPOR: 8 LEVENTSPOR: 3 (U19/2)
İstanbul U 19/2.Ligi 3.Grup 9.hafta karşılaşmasında Leventspor, Bahçeköyspor deplasmanına konuk oldu. Bahçeköy Orman Fakultesi Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Bahçeköyspor kazandı. Mücadele adeta gol sağanağı şeklinde geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 5-3 sona ererken, mücadele 8-3'lük skorla bitti.



Mücadele adeta golle başladı. Sağ kanattan Halis'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Selahattin ayak koydu ve top filelerle buluştu. 8.Dakikada orta alandan Yasin atağa çıkarken yerde kaldı. Maçın hakemi oyunu devam ettirdi ve Bahçeköyspor hızla atağa çıktı. Halis'in tekte pasında Kubilay topla buluştu bekletmeden şutu az farkla auta gitti.

11.Dakikada Sol kanatta Feyyaz kaleciden sıyrılırken yerde kaldı ve maçın hakemi C.Erkut Aydın penaltı noktasını gösterdi. Feyyaz topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı. Golden bir dakika sonra Bahçeköyspor tekrar öne geçti. 12.dakikada Ceza sahası dışından Kubilay'ın sert şutu ağlarla buluştu.2-1 19.dakikada Selahattin sağ kanattan topu savunmanın arkasına gönderdi. Selahattin'in plase vuruşu ağlarla buluştu.4-1 29.dakikada golü bu kez Leventspor buldu. Orta alandan Burak serbest vuruşu kullandı. Muhammed'in kafasında top ağlarla buluştu. Bu pozisyon sonrasında Bahçeköyspor kalecisi Ömer ve golü kaydeden Muhammed kısa süreli sakatlık yaşadılar.


34.dakikada Leventspor farkı bire indirdi. Sağ kanattan Mustafa ortasını yaptı Mert'in kafasında top filelerle buluştu. Maç tam ilk yarı bu skorla bitecek derken, Bahçeköyspor tekrar farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası çaprazında kazanılan çift vuruşta Selahattin topa dokundu Okan'ın sert şutunda top 5.kez Leventspor ağlarına gitti.



İkinci yarıda maçın büyük bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Leventspor artık risk aldığı sıralarda 80.dakikada Bahçeköyspor'un 6.golü geldi. Mert topun auta  çıkacağı kanaatine vararak topu üzerinden atladı. Selahattin'de sinsice araya girdi ve topu kazanarak arkadaşı Hamit'e aktardı, o da boş kaleye topu filelere bıraktı. 86.dakikada sağ kanattan Kubila topu rakip alana taşıdı bu kez de topu içerde bulunan Selahattin'e çıkardı ve top 7.kez Leventspor'un ağlarına gitti. 90.dakikada tıpkı son 2 golün bir benzeri daha yaşandı.  Sağ kanattan Kenan topu rakip alana taşıdı ve yerden pasında Kubilay kendisinin 4.takımının 8.golünü kaydetti ve maç bu skorla sona erdi.


3.Grupta Alınan Toplu Sonuçlar
İstanbul Bafra:5 - Zekeriyaköy Gençlik:2
Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü:1 Günyamaç:5
Giresun Emeksan - Emlakbank 0-3 (Hükmen)


STAT:Bahçeköy Orman Fakultesi
HAKEMLER:C.Erkut Aydın, Cem Topal, Mert Kor
SAHA KOMİSERİ:Namık Uygur
BAHÇEKÖYSPOR:Ömer(Dk.58 Asım), Kenan, Dorukan, Furkan, Okan, Deniz(Dk.46 Hamit), Kemal(Dk.85 Mithat)
Halis, Adnan, Kub,ilay, Selahattin
LEVENTSPOR:Onur, Harun, Metin,(Dk.48 Burak), Özkan, Mert, Barış(Dk.58 Cem), Mustafa(Dk.75 Yasin),
Yasin, Feyyaz, Burak, Muhammed
GOLLER:Dk.1, 86 Selahattin, Dk.12,13,19,90 Kubilay, Dk.45 Okan, Dk.80 Hamit  / Dk.11 Feyyaz, Dk.29 Muhammed, Dk.34 Metin
SARI KARTLAR:Dk.49 Halis, Dk.73 Okan (Bahçeköyspor), Dk.39 Barış (Leventspor)



HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT
Karşılaşmaya ait daha fazla fotoğraf görmek için http://www.leventspor.com/374-Leventspor-Haber-deplasmandan-eli-bos-donduk.aspx Tıklayınız 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.