Cumartesi, Mayıs 26, 2012

Şehremini'den lidere çelme

ŞEHREMİNİSPOR: 3 ÇANKIRI MARUFSPOR: 1
İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grupta zirve mücadelesi veren iki ekip, lider Çankırı Marufspor  ile 4. sıradaki Şehremini'in mücadelesi nefesleri kesti. Müsabakanın sonunda futbolseverler güzel gollere doyarken, Şehremini'de sahadan 3-1 galip ayrılan takım oldu. Böyle Çankırı Maruf aldığı yenilgi ile 28 puanla zirvedeki yerini korurken, Fatih ekibi  Şehremini eline geçen fırsatı geri çevirmedi ve aldığı galibiyet ile 25 puana yükselerek zirveye ortak oldu.




Şehremini duran toptan golü buldu;
Müsabakanın 4.dakikasında Çsnkırı Maruf etkili geldi. Ceza alanı içinde Tolga'ın vuruşunda kaleci Alkan topu kornere gönderdi. Maçın 33. dakikasında Şehremini sağ kenarda taç çizgisi hemen önünde faul kazandı. Eren’nin direk kaleye gönderdiği şutta top kaleci Zafer'in üstünden ağlarla buluştu. Şehremin 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.


Çankırı Maruf direğe takıldı;
Karşılaşmanın ikinci yarısında Çankırı Marufspor, Şehremini savunmasına zor anlar yaşattı. Özellikle Uğur ve Muharrem ile etkili olmaya çalıştılar. 55.dakikada Çankırı Marufspor'da Uğur ceza alanı içine topla buluştuğunda vurduğu şutta top üst direkten oyun alanına döndü.


Eren'den klas bir vuruş;
62.Dakikada Şehremin, orta sahasın yakınlarında faul atışı kazandı. Muhammed Yıldırım Çankırı Maruf savunmasının yerleşmediği anda kullandığı atışta ceza alanı yayı dışında hafif çaprazda bulunan Eren'i gördüğünde gelişine gelen topa çok klas ayak içi bir vuruş yapıp top kalecl Zafer'in üstünden ağlara gönderdi.2-0.


Bu golün hemen ardından konuk ekibin golü geldi.
68.dakikada Şehreminispor'da kaleci alkan'in oyunu kurmak istersek kısa attığı düşürdüğü topta Çankırı Marufspor'lu oyuncu kaptı, ceza sahası kenarına kadar indiğinde yaptığı ortada altı pas önünde Tolga'in vuruşunda top ağlarla
buluştu. 2-1.

Çankırı Maruf gole sevinemeden golü yedi;
71.dakikada Sezgin'nin kullandığı  kornerden Savunmada gelen Gökhan'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve Şehremini farkı tekrardan ikiye çıkardı.3-1.



90. dakika geride kaldığında 3-1 skorla maçı kazan ev sahibi Şehremini oldu. Karşılaşmayı yöneten Hakemi Kadir Sevim ile Yardımcı Hakemleri  H.Enes Kavak ve Ahmet Ülgensoy karşılaşmanın sonucunu etki edecek gözle görülür bir hata yapmayrak çok iyi bir müsabaka çıkardılar.

Ligdeki puantaj sıralaması ise;
Çankırı Maruf 28, Sultangazi Esentepe 28, Seyrantepe Yeşilce 26, Şehremini 25 olarak sıralandı.


Galibiyet sevinci "Aziz"liğe uğradı;
Karşılaşmanın Hakemi Kadir Sevim çaldığı son düdükten sonra Şehreminispor'lu oyuncu Aziz galibiyet sevinçini abartınca iki takım oyuncuları ve tribünlerde kısa süreli istenmeyen olaylar yaşandı. Nitekim iki takım idarecilerinin ılımlı yaklaşımından sonra olaylar büyümeden önlendi.


STAT:Namık Sevik
SAHA KOMİSERİ: Arif Pelin
HAKEMLER: Kadir Sevim, H.Enes Kavak, Ahmet Ülgensoy
ŞEHREMİNİ:Alkan, Semih, Mehmet, Oğuz, Gökhan, Cenk (Sezgin),Murat,
Eren, Mustafa (Murat), Bulut (Aziz), Muhammed Yıldırım
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Erdoğan
ÇANKIRI MARUF: Zafer, Arif, Oktay, Fatih Anbar, Fatih İnan, Yunus, Muharrem, Hakan, Hasan, Uğur, Tolga
TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Koç
GOLLER: Eren (2), Gökhan (Şehremini), Tolga (Çankırı Maruf)


HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...