Cumartesi, Mayıs 26, 2012

Başkanlık kupası kuraları çekildi

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin Organize ettiği 6. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Futbol Turnuvası kuraları Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk'ün başkanlığında gerçekleşen kura çekimine kulüp Başkanları ve yöneticilerin katılımı ile Başkanlık turnuvası kuraları çekildi.
Haziran ayında başlayacak olan turnuvanın açılış maçı geçen yıl final oynayan İstanbul Demirspor, Sefaköy Kartalspor arasında oynanacak açılış maçı ile başlayacak.

*Minikler Futbol Turnuvası müsabakalarının 4 grupta 19 Takım tek devreli lig usulü oynanacak
* Müsabakalar başlamadan katılacak spor kulüplerinden 22 kişilik isim listesi alınır. Bu listede bulunan 2000 doğumlu oyuncuların lisansları2011-2012 futbol sezonunda federasyon tarafından vize edilmiş olan oyuncular oynatılır. Listesinde 2001-2002 doğumlu oyuncusu bulunan kulüpler oyuncularını nüfus kağıtlarının aslıyla oynatabilirler.(Nüfus kağıtlarının resimli olması zorunludur.)
* Müsabakalar kaleci dahil 11 oyuncu ile oynanır ve oyuncu değişikliği sayısı sınırsızdır.
Yedek oyuncu sayısı 7'dir.
* Minikler Turnuvasında takımlar istediği sıralı forma numarası ile müsabakaya çıkabilir.
*Müsabaka süresi 2x35=70 dk. Oynanır.
* Top ağırlığı 400 gram'dır.
*Müsabaka en az 9 oyuncu ile başlar. Müsabaka anında herhangi bir nedenle oyuncu sayısı 6'ya düştüğünde müsabaka hakem tarafından tatil edilir. (Rakip takım galip sayılır.)
* Minikler Futbol Turnuvası müsabakaları gruplarında birinci ve ikinci sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanırlar. Birinci grubun birincisi ile ikinci gurubun ikincisi , ikinci grubun birincisi ile birinci grubun ikincisi , üçüncü grubun birincisi ile dördüncü grubun ikincisi , dördüncü grubun birincisi ile üçüncü grubun ikincisi arasında tek maçlı eleme müsabakası oynanır. Çeyrek final müsabakasında oynanan birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi , üçüncü maçın galibi ile dördüncü maçın galibi takımlar yarı final müsabakası oynamaya hak kazanır.  Yarı final müsabakasında birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi final müsabakası oynamaya hak kazanır. Mağlup olan takımlar üçüncülük - dördüncülük müsabakası oynayacaklardır.
* Eleme türünde oynatılan müsabakalarda uzatma süresi 2x10 dk.' dir. Beraberlik halinde seri penaltı atışları ile sonuç alınacaktır.
* Kart cezalarının tertip komitesi kararı ile kulüplere tebliğ edilmesine
*Müsabakaların Haziran 2012 tarihinde başlamasına
* Tertip Komitesi gerekli gördüğü hallerde maçların stadı, tarihi ve saatlerinde değişiklik yapabilir.
*Minikler Futbol Turnuvasında görev alacak hakemlerin ilçemizde bulunan faal veya faal olmayan hakemler tarafından sağlanacaktır.
* 2000 doğumlu lisanslı oyuncuların lisanslarında Tff tarafından yaş grubuna uygunluğu yoktur kaşesi vurulmuş ise bu turnuvada da oynatılamaz. Oynatılması halinde hükmen mağlup sayılır.
* Geleneksel turnuvanın açılış maçlarını bir önceki yıl final oynamış 2 takım arasında yapılmasına karar verilmiştir.
* 2001 ve sonrası doğumlu 22 kişilik listeye eklenen sporculardan resimli sağlık raporu getirmeleri mecburdur.

Grup Kuraları
1.GRUP:İstanbul Demir,Sefaköy Kartal,İstanbul Trabzon,Söğütlüçeşme,Bezirganbahçe.
2.GRUP:İFA,İkitelli,Sefaköy,Halkalı Çamlık Altı,S.Çeşme Birlik.
3.GRUP:Gültepe Özgençlik,Halkalı Taştepe,İstanbul Sinop,Kosova Güç,Azim.
4.GRUP:Özmurat,Cennet Barbaros,Kanarya,Yeşilova Esnaf.

İlk Hafta Müsabakalar

1.GRUP
İstanbul Demir-Sefaköy Kartal
Bezirganbahçe-Söğütlüçeşme
İstanbul Trabzon Bay
2.GRUP
İFA-İkitelli
S.Çeşme Birlik-Halkalı Çamlık Altı
Sefaköy Bay
3.GRUP
Gültepe Özgençlik-Halkalı Taştepe
Azim-KosovaGüç
İstanbul Sinop Bay
4.GRUP
Özmurat-Cennet Barbaros
Kanarya-Yeşilova Esnaf


HABER-FOTOĞRAF:YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...