Salı, Mayıs 29, 2012

Alibeyköyspor'un milli gururu

Alibeyköyspor'un başarılı forvet oyuncusu Murat Kavraz Türkiye Amatör Milli Karması'na seçildi.

79 kişinin katılımı ile gerçekleşen, Amatör Milli Karma Teknik Direktörü Sayın Müjdat Yetkiner yönetiminde yapılan seçmelerde başarılı olan 24 kişi kadroya girdi.
Yaklaşık 25 gün önce Sancaktepe Hakan Şükür Stadı'nda başlayan seçmelerde yapılan antrenman ve deneme maçlarının ardından sayı önce 60'a düştü. Sonrasında Beylerbeyi Stadı'nda yapılan antrenman ve maçların ardından sayı bu defa 40'a düşürüldü. Sayının 40'a düşmesinin ardından daha yoğun bir program uygulandı ve 15 gün süren seçme ve elemelerin ardından sayı 24 olarak belirlendi.
Alibeyköyspor'un 1988 doğumlu genç oyuncusu Murat Kavraz büyük bir başarıya imza atarak ilk 24 futbolcu arasına girerek Alibeyköyspor camiasını sevince boğdu.


Haziran ayı başında Ürgüp'e kampa gidecek olan Amatör Milli Karma burada birçok takımla hazırlık maçı oynayacak.


Alibeyköy Spor Kulübü Başkası Sayın Ali Zengin konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Amatör Milli Takıma seçilerek Alibeyköyspor'umuz için büyük bir gurur kaynağı olan Murat Kavraz'ı can-ı gönülden kutluyorum" dedi.


Murat Kavraz ise yaptığı açıklamada "Uzun zamandır Amatör Mili Karma'ya seçilmek için çalışıyordum. Çok çalışmamın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Bana desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Zengin'e, Muzaffer Ergen'e, eski Teknik Direktörümüz Sayın Yakup Kalafat'a, eski yardımcı hocalarımız Vural Durmuş ve Murat Özdemir'e ve tüm takım arkadaşlarıma destekleri için minnettarım. Elimden geldiği kadar çalışıp hem kendimi hem de Alibeyköysporu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...