Perşembe, Mayıs 31, 2012

Gönen Belediye Termalspor'da Olağan Genel Kurulu yapıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'ın yeni temsilcisi Balıkesir ekibi Gönen Belediye Termalspor'da olağan genel kurul yapıldı. Önceki akşam gerçekleştirilen Gönen Belediye Termalspor olağan genel kurulunda divan başkanlığını kulübün ilk başkanı Av. Sedat Günay yaparken, divan üyeliklerini ise İlyas Gazez ve Hikmet Durusoy yaptılar.

Tahmini bütçenin 600 Bin TL olarak açıklandığı kongrede, yeni sezon öncesi hoca ve futbolcu transferleri konusunda merakla beklenen yönetim tek değişiklikle yeniden göreve seçildi.
Servet Güzel'in yerine Raşit Genç listeye dâhil olurken, Hüsamettin Tandoğan, Muzaffer Dermenci, Erdoğan Üreten, Mehmet Sayhan, Sezgin Şen, Hüseyin Aşut, Hasan Şenel, Ünsal Karakaş, Selahattin Dayı ve Kazım Kara yeniden seçildiler. Denetim Kurulu ise Cemil Ubeyli, Halil Salbaş ve Ahmet Şenel'den oluştu. Genel kurulda konuşan Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan,"Bu güne gelene dek geçen süreçte ve yaşanan şampiyonlukta kendilerine destek verenlere başta Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar olmak üzere teşekkür ederken, taraftarları, oyuncuları, teknik heyeti ve yönetici arkadaşlarını sergilemiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik etti. Tandoğan gelecek sezon tahmini bütçesini de 600 Bin TL olarak açıkladı. Bu rakamın 200 Bin TL'sini sponsor gelirlerinin oluşturması öngörülüyor. Geçtiğimiz sezon bu rakam 245 Bin TL olarak gerçekleşmişti"dedi.


Av.Sedat Günay,"Top Yekûn Bir Olmalıyız"
Gönen Belediye Termalspor'un ilk başkanı Av.Sedat Günay kongrede yaptığı konuşmada, üst liglerin maliyetleri konusunda bazı uyarılarda bulunmuş,"Her takım üst liglerde mücadele etmeyi ister. Ancak amaç o üst ligde başarılı olmak ya da kalıcı olmayı becerebilmektir"dedi.
Kongreninde divan başkanlığınıda yapan Av.Sedat Günay, Gönen ilçesinin profesyonel lig görmüş bir kent olduğunu ancak ortaya çıkan sıkıntılardan dolayı sonrasında yaşananların çok üzücü olduğunu belirtti. Bir takımın sezonu şampiyon kapatması "Tamam" anlamına değil, "Yeniden ve Daha Güçlü Başlamak" anlamına geldiğini söyledi. Her işte olduğu gibi bu alanda da maddiyatın önemine vurgu yapan Günay, "İlçemizdeki firmalar takıma sahip çıktılar ve verdikleri desteklerle başarı yakalandı. Şimdi be destek artarak devam etmeli ki başarı da devam etsin. Belediyenin takımın arkasında olması çok güzel ve güven verici. Ancak belediye de yalnız bırakılmamalı" dedi.

Görev Dağılımı Yapıldı, İlk Hedef Hoca
Geride kalan kongreden sonra yeniden göreve gelen yönetim kendi arasında ilk toplantısını gerçekleştirdi ve Hüsamettin Tandoğan'ı kulüp başkanlığı görevine tekrar seçti.
Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan,"Şimdi sırada öncelikli olarak takımı emanet edeceğimiz kaliteli bir hoca arayışı var. Sonrasındaki iç transfer görüşmeleri"dedi. Hüsamettin Tandoğan,"Daha önceden görüşülen birkaç teknik adamla tekrar masaya oturmaya hazırlanıyoruz, bu isimlerin arasında hedeflerine ve camiaya uygun hocayı bulmak için ince eleyip sık dokuyoruz ve bir an önce çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz"dedi.
HABER-FOTOĞRAF:SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.