Cumartesi, Mayıs 26, 2012

İlk yarı Seyrantepe Yeşilcespor, ikinci yarı Sultangazi Esentespor

SEYRANTEPE YEŞİLCESPOR: 2 SULTANGAZİ ESENTEPESPOR: 2
İstanbul 2.Amatör Lig, 9.Grup 12.hafta karşılaşmasında Seyrantepe Yeşilcespor ile Sultangazi Esentepespor, Mehdi Sancak Stadı’nda karşı karşıya geldiler. 9.Grupta sabah 10:30’da oynanan Şehremini-Çankırı Marufspor maçında lider 3-1’lik skorla Şehreminispor’a yenilince bu maçın önemi daha da arttı. Kazanan takımın lider olacağı karşılaşmada ilk yarı ev sahibi takım 2-0 öne geçti. İkinci yarıda maça ağırlığını koyan Sultangazi Esentepe 2 gol buldu ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Zorlu 90 dakikaya ev sahibi takım Seyrantepe Yeşilcespor başladı. 7.dakikada Ahmet Mert’in ara pasında Hüseyin kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin’in şutunu Hakan ayaklarıyla çıkardı. 24.dakikada ev sahibi takımın golü geldi. Sol kanattan kazanılan taç atışında ceza sahasında top kafa ile arkaya aşırtıldı. Erdem gelişine sol ayağıyla sert vurdu top filelerle buluştu.1-0

 

26.dakikada Sultangazi Esentepespor gole çok yaklaştı. İlhan’ın orta alandan ara pasında İhsan sağ çaprazdan bekletmeden tekte şut attı. Top yandan auta çıktı. 29.dakikada Seyrantepe Yeşilcespor’da Sadettin sol kanattan topu ceza sahasına doğru gönderdi. Arkalardan Serhat sürpriz bir şekilde çıkarak kafayı vurdu top yan ağlarda kaldı. 34.dakikada Orta alandan Ahmet Mert’in şık bir ara pasında Serhat topu bekletmeden kaleye gönderdi ve fark 2’ye çıktı. İlk yarı Seyrantepe Yeşilcespor’un üstün futbolu ve golleriyle 2-0 önde tamamlandı.


İkinci yarıda bam başka Bir Sultangazi Esentepespor vardı. 55.dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktada kazanılan serbest vuruşta Semih çok sert ve düzgün vurdu fark 1’e indi.  67.dakikada Semih’in orta alandan pasında İhsan sağ çaprazdan şutu az farkla auta çıktı. 75.dakikada skora denge geldi. Orta alandan Semih top İhsan’a aktardı. İhsan’ın topuna Osman yatarak müdahale etti, top İlhan’ın önünde kaldı. İlhan topu sağ kanata aktardı. Mehmet’in gelişine şutu filelerle buluştu ve skor 2-2 oldu.


Karşılaşmanın son dakikalarında Sultangazi Esentepespor’lu bir futbolcu ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Maçın hakemi devam kararı verdi. Bu pozisyon sonrasında konuk ekip futbolcuları ve yedek kulübeleri itirazlarda bulunsa da maçın hakemi ardından maçı bitiren düdüğünü çaldı. Maçın sonrasında itiraz eden Sultangazi Esentespor'lu futbolcular maçın hakeminin etrafını sardılar, o anda bir Sultangazi Esentespor'lu futbolcu da sarı kart gördü.


Bu sonuçla birlikte lider 28 puanla Çankırı Marufspor, 2.sırada yine aynı puanda Sultangazi Esentepespor, 3.sırada 27 puanla Seyrantepe Yeşilcespor ve bugün aldığı sürpriz sonuçla Şehreminispor 25 puanla 4.sırada bulunuyor.




STAT:
Mehdi Sancak
HAKEMLER:Sezer Yalçın, Abdullah Özer, Sinan Ertingü
SAHA KOMİSERİ:Murat Nazik
SEYRANTEPE YEŞİLCESPOR:Birol, Mesut, Emre, Serdar, Osman, Ahmet, Serhat(Dk.46 Onur Can)(Dk.87 Emre), Hüseyin(Dk.82 Ömer), Oğuzhan, Sadettin, Erdem
SULTANGAZİ ESENTEPESPOR:Hakan, Yunus Emre, Mehmet, Hüseyin, Vahap, Gökhan(Dk.49 Vedat), Kubilay, Semih, İhsan(Dk.79 Aykut), İlhan, Selçuk(Dk.64 Abdurrahman)
GOLLER:Dk.24 Erdem, Dk.34 Serhat / Dk.55 Semih, Dk.75 Mehmet
SARI KARTLAR:Dk.54 Osman  / Dk.63 Semih, Dk.79 Vedat, Dk.86 Vahap,Dk.90 İlhan




HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...