Çarşamba, Mayıs 30, 2012

Silivri’de sportif demokrasi platformu

Silivrispor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mutlu Memiş bir açıklama yaparak gelecekteki Silivrispor yapılanması ile ilgili bir sportif platform oluşturacaklarını açıkladı.


Özel açıklamalarda bulunan Mutlu Memiş yaptığı açıklamasında; “Silivrispor’un 3 sezon önce sahipsiz bırakılan Silivrispor’a sahip çıkma adına yola çıktı. Bu üç yılın ilk senesinde mali yapı kontrol altına alındı. Kulübün tüm borçları düzene sokulup kulübün rahat bir nefes almasını sağladık. İkinci sene ise Mustafa Saral Başkanlığındaki ekip ile birlikte Silivri’ye üçüncü lig heyecanını yaşatan takımın iskeleti oluşturularak Bölgesel Amatör Lige çıkıldı. Bu süreç kulübün Silivri halkıyla da bir bütünleşmesi yönünde yapılan çalışmalar da meyvesini verdi.

Geleceğimiz için bu şanstır
Sağlam temeller üzerine kurulan ekipte başkanı yöneticisi, belediyesi, taraftarı ve halkıyla Silivrispor Silivri tarihinde özlemlenen bir başarıya imza atmıştır. Gelinin noktada kongreye 10 gün kalmasına rağmen kulübün geleceğine dair bir çalışmanın yapılmamasını bir yönetici olarak görev yapan şahsım ve çevremdeki Silivrispor ve Silivri sevdalılarıyla bir yapılanma içinde olmayı uygun gördük. Bu sezon ile birlikte geçmişteki duayenleri ve eski yöneticileri ile birlikte bir platformda toplanmayı ve yeni sezonun tartışmasını yapmak niyetindeyiz.

Yüksek bir katılım ile başlıyoruz
Oluşacak bu yönetimin temsil gücü yüksek katılımcı, sadece ekonomiye dayalı değil manevi değerleri de içinde barındıran gençlere önem veren futboldan öte diğer branşları da ön planda tutan ve saydığımız bu nitelikleri uygun zeminde demokratik bir platformun oluşturulması üzerine yola çıktık. Bu platformda yer alan isimler ise şuan için bizde saklı kalmasını uygun görüyoruz.

Güzel bir çalışma olacaktır
Bu platform Silivrispor’un yeni dönemde daha kılabilmek için kurulacaktır. Yapılacak geniş katılımlı toplantıyla sonuçlarını Silivri halkıyla paylaşılacaktır. Tamamen demokratik bir yapı olması içinde elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz ve inanıyoruz ki çok iyi sonuçlar alacağımız güzel bir çalışma olacaktır” dedi.

Ulaşabildiğimiz isimler
Silivrispor olağan kongresi öncesinde toplanacak olan Silivrispor’un geleceğinin şekillendirilmesinin beklendiği platform için ulaşabildiğimiz isimler arasında; “Özcan Işıklar, Mustafa Saral, Doruk Bulut, Bora Balcıoğlu, Akgün Duru, Hüseyin Şahin, Hakan Memiş, Temel Aslan, Hüseyin Yaşar, Cem Bayburt, Aşkın Koç, Levent Saygılı, Yetkin Çavdar, Atilla Yıldız, Candemir Yılmam, İlhan Uygun, Ali Tonta, Cemil Kenar, Mehmet Göksu, Burhan Soyaslan, Yılmaz Kandemir, Kadem Gültekin, Salih Gürcan, Aydın Algür, Aydın Güzdemir gibi isimlerin listede olması muhtemeldir.

HABER-FOTOĞRAF:ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.