Pazar, Mayıs 27, 2012

Feriköyspor U13'de Şampiyon

FERİKÖYSPOR: 8 HALİDE EDİP ADIVARSPOR: 0 (U13)
İstanbul U13 Ligi 21.Grupta Feriköyspor, Halide Edip Adıvarspor’u 8-0 gibi farklı bir skorla geçerek şampiyonluğu garantiledi. Ev sahibi takımın gollerini Selman(2), Hüseyin(2), Aral(2), Samet ve Oğuzhan kaydetti. Maçtan sonra sembolik şampiyonluk kupası ile sevinç yumağı olan gençleri aileleri yalnız bırakmadı.


Altyapı sorumlusu Yıldıray Öcal sevincini dile getirirken şöyle konuştu.
‘’Biz Belediye başkanımız Mustafa Sarıgül’e çok teşekkür ederiz. Başarılarımızda kendilerinin yardımlarıyla payı çoktur. Bizlerde kazanılan bu kupaları kendilerine hediye ediyoruz. Zannediyorum ki Feriköy alt yapısı olarak Şişli ilçesini en güzel şekilde temsil edebiliyoruz. Sporcularım adına ve Feriköy camiası adına kendilerine çok teşekkür ederim.’’dedi.


HAKEM:Rabia Şahin
FERİKÖYSPOR: Fatih, Uğur, Ömercan, Kaan, Akın, Eren, Samet, Oğuzhan, Hüseyin, Selman-, Aral
HALİDE EDİP ADIVARSPOR:Ege, Alper, Ömer, Furkan, Kaan, Özkan, Emirhan, Metin, Yusuf, Atalay, Cem


HABER-FOTOĞRAF:ORHAN BUDAK

1 yorum:

Unknown dedi ki...

cumartesi günü u13 takımımız sütlüce ile maçları olduklarını ve gelip fotoğraf çekip haber yapmamı istediler. Nedenini sordum "bu maçı kazanacağız. hep yenildiğimiz zaman haber oluyo. sanki hep yeniliyomuşuz gibi görünüyo. pazar günü yine feriköyle maç var. kesin yine haber olacak. arkadaşlarımız siteden bakıp hep yeniliyo musunuz diyolar." dediler. 13 yaşında çocuk bunlar en nihayetinde. Kafalarına takılıyolasr. Çocukları yanıltmadığın çok teşekkür ederim orhan hocam. çok teşekkür ederiz.

rıdvan oğuz yıldırım
HEASK Kulüp Sorumlusu

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...