Çarşamba, Mayıs 30, 2012

Şevket Sever, “Bank Asya 1. Lige çıkacağız!”

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor’da geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında tek aday olarak seçime giren ve 2. defa eflatun-sarılılarda Başkanlık koltuğuna oturan Şevket Sever iddialı demeçler verdi. Sever, önümüzdeki sezon Eyüpspor’un şampiyon olarak Bank Asya 1. Lige çıkacağını iddia etti.


Transferlerimiz çok konuşulacak
Başkan Sever konuşmasını şöyle sürdürdü. “Geçtiğimiz senenin kadrosunu bozmadan yapacağımız nokta transferlerle kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Eyüpspor olarak her zaman yarışın içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Eyüpspor Türkiye Liglerinin en önemli Kulüplerinden birisidir. Bu sezon yapacağımız transferler çok konuşulacak. Hedeflerimiz büyük, yeni sezonda kuracağım güçlü kadroyla taraftarımızın özlediği ve hasretiyle yanıp tutuştuğu Bank Asya 1. Ligine çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Taraftarımıza sözümüz var
Eyüpspor Başkanı Şevket Sever “her ne şartta olursa olsun desteğini esirgemeyen taraftarımıza bir gün mutlaka verdiğimiz sözü tutacağız. Taraftarımızın takımına olan sevdası her zaman dillere destan olmuştur. Eflatun sarılı forma ve armanın peşinden koşan taraftarımıza mutlaka Bank Asya’ya çıkma tadını yaşatacağız. İlçemizde bu potansiyel var olduğu sürece mutlaka bir gün hedeflerine ulaşan bir takım olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız. Eyüpspor gücünü her zaman taraftarından alan bir kulüp olmuştur. Taraftarımızla ayrılmaz bir bütünüz ve bu bütünlüğümüzü kimsenin bozmasına asla müsaade etmeyiz” şeklinde konuştu.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.