Cuma, Nisan 20, 2012

Samatyaspor zor da olsa galip

ALTINOKSPOR: 2 SAMATYASPOR: 3
İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup'ta iki Fatih ekibini karşı karşıya getiren maçta Samatyaspor, puansız son sırada yer alan Altınokspor'u 3-2 yenerken oldukça zorlandı. 


Mimarsinan Stadı'ndaki maça futbolseverler ilgi gösterirken konuk ekip Samatyaspor Habip'in golüyle öne geçti. Altınokspor buna Samet'le yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Altınokspor ikinci yarıda Engin'le 2-1 öne geçerken Samatyaspor buna 65. dakikada İlker'le yanıt verdi ve skora denge geldi.
Son 20 dakikalık bölümde Samatyaspor gol için yüklenirken Altınokspor savunmaya kapandı. Sarı-Siyahlılar'ın genç file bekçisi Eyüp 83. dakikada büyük bir hata yaparken, İlker Eyüp'ün boşa çıkışını iyi değerlendirdi ve topu boş ağlara gönderdi: 2-3


Bu gol sonrası Samatyaspor farkı artırmak için baskısını sürdürdü ancak Kırmız-Siyahlılar kaleci Eyüp'ü geçemediler. Samatyaspor'un bir pozisyonunda kaleciyi geçen top ağlara giderken savunma topu elle çıkarttı ancak hakem pozisyonu göremedi.  Karşılaşma 3-2 sona erdi.


Samatyaspor böylece puanını 6'ya çıkardı ve 4. sıraya kadar yükseldi. Çok genç bir kadroyla mücaele eden Altınokspor ise son sırada kaldı.

STAT: Mimarsinan
HAKEMLER: Alper Hacıkurtiş, Faruk Hallaç, Veysel Karatapan
SAHA KOMİSERİ: Sadık Kal
ALTINOKSPOR: Eyüp, Mustafa, Atakan Tarka (Onur 26), Selçuk, Yavuz, Atakan Tekin, Ahmet, Süleyman, Engin, Oğuzhan, Efe (Emin 40) (Alptekin 90)
TEKNİK DİREKTÖR: Haydar Arslan
SAMATYASPOR: Samet, Abdulkadir (Hasan 85), Serkan, Abdurrahman, Ufuk, Hıdır (İlker 46),Emrah, Salim, Habip, Selim, Yılmaz (Mithat 62)
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Erol Peker
GOLLER: İlker (2), Habip / Samet, Engin

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK


daha fazla fotoğraf eklenecektir.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.