Cuma, Nisan 27, 2012

İETT’nin hedefi unvanını korumak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iç ve dış Müdürlükleri ile İştirak Şirketleri ve İlçe Belediyeleri arasında düzenlenen Geleneksel Spor Şöleni Futbol Turnuvasına katılan İETT, bu sezonda şampiyon olarak unvanını korumak istiyor. Geçtiğimiz senenin şampiyon takımı bu sezon yaptığı takviyelerle oldukça iddialı bir kadroya sahip duruma geldi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda ve Spor A.Ş.’nin ev sahipliğinde, İlçe Belediyeleri, İştirak Şirketleri ve Büyükşehir İç Birimleri arasında düzenlenen ve yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen maratona bu sezon iyi hazırlanan Çetin Alper yönetimindeki İETT takımı tecrübeli kadrosuna güveniyor.

BAL ayarında kadro!
Geçtiğimiz sezon finalde Metin Kaygın’ın Teknik Direktörlüğünü yaptığı ve 2010 yılının şampiyonu İBB Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nü 2-0 yenerek şampiyon olan kırmızı-beyazlılar; Onur Atilla, Muharrem Kasa, Turgay Aydemir, Onur Obalı, Mehmet Kömerik, Sedat Alptekin, Sami Avcı’lı mevcut kadrosuna, Tuzlaspor’dan Ulaş Önsal, Osmaniye İstiklal’den Eyyüp Özel, Halide Edip Adıvarspor’dan Aşkın Aytaç Sümer, Silivri Kavaklıspor'dan Cihan Kılıç ve Avcılar Belediyespor’dan Sevdet Paftalı’yı katarak oldukça iddialı bir kadro kurdu. İETT takımı bugün saat 16.10’da İBB Spor A.Ş. Çırpıcı Tesislerinde Şile Belediyespor ile karşılaşacak.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...