Pazar, Nisan 29, 2012

Küçükçekmece derbisi Öz Muratspor'un

ÖZ MURATSPOR: 2 KANARYASPOR: 1
İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grupta Küçükçekmece’nin iki köklü kulüplerinden olan Özmuratspor ile Kanaryaspor takımları ligin 5.haftasında şampiyonluk yarışını sürdürebilmek için Sefaköy Kartal Stadı'nda karışı karşıya geldiler. Her iki takımında mutlak galibiyet için sahaya çıktığı müsabakada Özmuratspor'dan iki Kanaryaspor'da bir oyuncunun kırmızı kartla oyun dışı kalırken, ikinci yarıda istekli ve gol yollarında etkili olan ev sahibi Özmuratspor Kanaryaspo'ru 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Müsabakaya çok iyi başlayan Kanaryaspor oyunun ilk dakikalarından rakip kalede gol aramaya başladı sağlı sollu ataklar geliştirdi.
18.Dakikada Kanaryaspor sağ taraftan köşe atışı kullandı. Köşe atışını kullanan Levent topa çok sert vurdu ceza alnın içine süzülerek gelen topa Özmuratspor savunmasına çarptı ve top ağlarla buluştu ve Kanaryaspor bu golle 1-0 öne geçti.
İlk yarı her iki takım çabaları gol getirmeyince karşılaşmanın ilk yarısı Kanaryasporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıda oyuncu değişikliği yaparak ikinci yarıda oyuna başlayan Özmurat spor ilk yarıya göre daha atak futbol sergilemeye başladı.
60.Dakikada Özmuratspor'da Özer ceza alanın içinde topla buluştu ve ayağının içi ile vuruşu topu ağlara yolladı ve skora eşitlik getirdi.
63.Dakikada Özer orta alanda atılan ara pası ile buluştu aldığı topla rakip kaleye doğru hızla ilerledi. Kaleci Onur'la karşı karıya kaldı aşırtma vuruşu topu ağlara yolladı ve Özmurat sporun ve kendisinin ikinci gollünü attı takımının da 2-1 öne geçirmiş oldu.
82.Dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Kanaryaspor'a da Kubilay kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra Kanaryaspor sahada on kişi mücadele etmek zorunda kaldı.


86.Dakikada Özmuratspor'dan Olcay çift sarı kart ardından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı ve Özmurat spor'da sahada on kişi kalmış oldu.
88.Dakikada Özmurat spor kalecisi Özgür topa ceza alanın dışında tutması nedeni ile karşılaşmanın orta hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışı bıraktı .
Karşılaşmada başka gol olmayınca bu zorlu maçın galibi Özmuratspor 2-1 Kanaryaspor'u mağlup ederek liderliğini sürdüren taraf oldu.


Stat:S.Kartal
Hakemler:Semih Ağabulut,V.Adem Polat,Gökhan Gürel
Özmuratspor:Özgür**Gürkan**Ümit***Hüsamettin**(Samet**)Murat**Bilal**(Emer Özyurt**)Olcay**Berkan***Cihan***Mustafa**(Erman**)Özer***
Kanaryaspor:Onur***Serkan**Hamdullah**Muhammet**Tolga**Kubülay**Mahsun**Yunus**(İlyas**)Ozan**Levent**(Abdullah**)Faruk**
Goller:18.Dk Levent,60,63.dk Özer


HABER-FOTOĞRAF:YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...