Pazartesi, Nisan 30, 2012

Kadırgalı taraftarlardan yönetime mesaj var!

İstanbul Süper Amatör Lig'de bir sezonu daha buruk kapayan Kadırgaspor'da taraftarlar bir ortak bildiri yayınlayarak Bordo-Mavili Yönetime mesaj gönderdi ve artık takımlarını üst liglerde görmek istediklerini dile getirdiler.


Yapılan açıklama şöyle:


"Kadırga Spor Kulübü Taraftar Grubu Kadırgalılar Olarak Son Yıllarda Kulübümüzün Taraftarlarını Memnun Edecek Bir Başarı Gösterememesinin Üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik;


Bilindiği Üzere Kadırga'mız Geçen Yıl Şampiyon Olmuş Taraftarlarının 3. Lig İsteğini Başarmak İçin 3.Lig Yolundaki En Önemli Basamak Olan (B.A.L) Bölgesel Amatör Lig'e Yükselmek için Mücadele Etmiş Ama Çeşitli Nedenlerden Dolayı Bu yarışa Erken Veda Etmiştir.


1952 Yılından Bu Yana Dile Kolay 60 Yıllık Dev Çınar Olarak Gördüğümüz Kulübümüz Türk Futboluna Kazandırdığı Futbolcularla Amatör Futbol Kulüpleri Arasında En Başarılı Kulüp Olma Yolunda İlerlemiştir Fakat Son Yıllarda Artık Amatör Olarak Anılmak 60 Yıllık Kulübümüzün Hakkı mıdır, Kararı Size Bırakıyoruz. Yıllardan Beri Hep Aynı Yerde Saymış Olmamız Bizi Üzen Bir Başka Sebeptir.


Maddi sorunlar üzüyor
Kulübümüzün Sebeplerini Bildiğimiz Fakat Anlam Veremediğimiz Maddi Sorunları Bizi Üzen Bir Konu Olmuştur. İstanbul’un Göz Bebeği Fatih'in En Nadide Semtlerinden Olan Kadırga'mızın Maddi Sorunları Yüzünden 3. Lig Hedefinin Altında Kalması Biz Taraftarları Üzen Bir Başka Konudur. Biz Taraftarların Aklına Gelen; Yıllarca Kadırga'da Yaşayıp Makam Mülk Sahibi Olan İnsanların Kadırgaya Maddi Manevi Desteği Veriyorlar mı Acaba? Kulübümüzün Her Kesimden Desteği Aldığı Taktirde Bir Yerlere Geleceğinden Eminiz. 


Maddi Sorunlar Bir Yana Bir Başka Sorunumuz Olan İstikrarsız Futbol Anlayışı Bizleri Üzen Bir Başka Sebeptir. Sürekli Bir İstikrar Yakalayamama Nedenimiz Nedir? Bizlerin Aklına Gelen Yerinde Sayma Mantığı mı? Neden Yerimizde Sayalım ki Bu Kulüp Yıllarca Amatörde mi Kalsın Amatörde Kalmaktan Gocunmuyoruz Ama Biz 5- 10 Yıllık Kulüp Değiliz!


Rakipler BAL'a çıkarken...
Son Yıllarda Aynı Gruplarda Mücadele Ettiğimiz Çıksalınspor, Beşyüzevlerspor, Küçükçekmecespor, Karagümrükspor, Yeniköyspor, Bayrampaşa Tunaspor ve Sultangazispor gibi takımlar bir üst liglere Yükselirken mazisi başarılar ile dolu Kulübümüzün bir türlü üst liglere çıkamaması biz Kadırgalıları derinden etkilemektedir. Başkanımızın kulübümüz için yaptıklarını takdir ediyor fakat tarihi başarılar ile dolu Kadırga'mızın bulundugu yeri hak etmedigine inanıyor başkanımız ve yönetimimizin istemesi dahilinde daha iyi yerlerde olacağımızdan kuşkumuz olmadıgını belirtmek istiyoruz.


Antrenman sorunu çözüldü
Önceleri Saha Sorununu Bahane Olarak Gören Kulübümüzün Antrenman Sorunu Çözülmüştür (Her ne kadar Namık Sevik Stadı bizim sahamız olarak gözükse de o stadın Kocamustafapaşa'da oldugu unutulmamalıdır).


Artık Yeter! Biz Kadırga Gençleri Olarak Takımımızı Yeteri Kadar Amatörde Gördük Artık Bizlerde Kulübümüzün Profesyonel Anlamda Başarılara İmza Atmasını İstiyoruz. Bu Doğrultuda Gerek Kulüp Yöneticileri Gerek Teknik Ekibimizin Sorunu Çözmek ve Kadırga'mıza Yakışır Bir Şekilde Performans Göstermelerini Temenni Ediyoruz."


Kaynak: Kadırgalı Taraftarlar

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...