Pazar, Nisan 29, 2012

Halkalıspor ikinci yarıda


HALKALISPOR: 3 YEŞİLDİREKSPOR: 2
İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grupta şampiyonluk yarışı veren Halkalıspor ikinci yarı oynadığı güzel futbolla rakibi Yeşildirekspor'u zorda olsa 3-2 yenerek iddiasını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu Filizspora mağlup olan Halkalıspor Yeşildirek spor maçı için mutlak galibiyet almak için sahaya çıktı.

Müsabakaya hızlı başlayan misafir takım Yeşildirekspor oyunun ilk dakikalarında oyun kontrolünü eline aldı ve sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı.

26.Dakikada Yeşildirek sporlu Halil orta alandan atılan ara pası ile buluştu kaleci Yücel'in üzerinden aşırtma vuruşu top ağlarda buluştu ve Yeşildirekspor 1-0 öne geçti.
42.Dakikada Halkalıspor'da Murat Aydemir ceza alanın içinde karambolde topa dokundu ve Halkalıspor'un beraberlik golünü atarak skoru eşitledi ve ilk yarınında skorunu belirledi 1-1.

İkinci yarıya bu sefer hızlı başlayan tarafa ev sahibi Halkalıspor oldu başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye yüklendi.
47.Dakika ceza alanın dışında topa çok sert vuran Halkalıspor'da İbrahim topu ağlara yolladı ve takımını 2-1 öne geçiren gollü attı.
73.Dakikada Halkalısporda ikinci gollün sahibi olana İbrahim yaklaşık 30 metreden topa çok sert vurdu ve kaleci Vedat’ın bakışları arasında ağlarla buluştu. İbrahim kendinsin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve farkı ikiye çıkardı skorda 3-1 oldu.

86.Dakikada misafir takım Yeşildirekspor'da Cihan ceza alanın içinde topla buluştu ve plase vuruşu topu ağlara yolladı skor 3-2 oldu.
Karşılaşmada başka gol olamayınca ev sahibi Halkalıspor ikinci yarıda sergilediği güzel futbolla güçlü rakibi Yeşildirekspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin atımlarla devam etti.


Stat:Sefaköy Kartal
Hakemler:Hakan Karaburunuoğlu,V.Adem Polat,Gökhan Gürel
Halkalıspor:Yücel**Furkan**Murat Eray***Murat Aydemir***Ufuk***İbrahim***Uğur**Burak***İlker**Muammer***Emre**(Bahadır***)
Yeşildirekspor:Vedat**Abdullah**Osman**Selim**Ogün**Erhan***Fatih**Batuhan**Can**Halil***Zafer**
Goller:26.Dk Halil,42.Dk Murat Aydemir,47,73.Dk İbrahim ve 86.Dk Cihan


HABER-FOTOĞRAF:YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.