Pazar, Nisan 29, 2012

Akçaabat Sebatspor ligden çekildi


Spor Toto 3.Lig 1. Grup'ta oynadığı 33 maçtan 7 puan alan ve ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Akçaabat Sebatspor ligden çekildi. 


Kırmızı-Beyazlılar'ın kulüp başkanı Erkan Kaynar, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ekonomik zorluklara ve kadro kurmakta karşılaştıkları güçlüklere dikkat çekerek, ”Ligde kalan 3 maçımıza çıkmama kararı aldık. İmkansızlıklar nedeniyle sezon başından bu yana genç takımımızla mücadele ettik. Uzun lig maratonunda kısıtlı olan kadromuz da yeterli değil. Birçok arkadaşımız ya cezalı ya da sakat. Kadro kurmakta bile güçlük çekiyoruz” dedi. Kaynar, ekonomik dar boğazın aşılamaması durumda amatör ligde bile mücadele etmelerinin anlamsız olduğunu da sözlerine ekledi.


Maça Çıkmadılar
Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda 28 Nisan Cumartesi günü oynanması gereken Keçiören Sportif A.Ş. – A.Sebatspor maçı, konuk ekibin maça gelmemesi üzerine iptal edildi.


İnegölspor Şampiyon Oldu
İnegölspor, Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 71 puan ile lider durumda bulunuyor. A.Sebatspor’un ligden çekilmesi, İnegölspor’un son maçı olan A.Sebatspor – İnegölspor maçından konuk ekibin 3 puanla ayrılması anlamına geliyor. Bu durumda İnegölspor, kalan iki maçını kaybetse dahi şampiyon olarak Spor Toto 2.Lig’ine çıkmayı garantilemiş oldu.


Bir Zamanlar A.Sebatspor
İsmet İnönü, bir Trabzon gezisi sırasında kulübe 40 Lira bağışta bulundu ve kulübün fahri başkanı sıfatını kazandı.
Trabzonspor’un şampiyon kadrolarında bulunan Şenol Güneş ve Cemil Usta gibi oyuncuları yetiştirdi.
Kırmızı-Beyazlılar 2003/2004 ve 2004/2005 Sezonlarında Süper Lig’de mücadele ettiler.


HABER: ERMAN GÜNEŞ - DeplasmanRehberi.Com

1 yorum:

hanoglu dedi ki...

bu takımı bu hale getirenler utansın yazık vllaa

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.