Perşembe, Nisan 26, 2012

Bergama Belediyespor Başkanı Mehmet Gönenç,“Başarıdan Başarıya Koşuyoruz”

Bölgesel Amatör Lig 9. grup şampiyonu Bergama Belediyespor ile 10.grup şampiyonu Çiğli Belediyespor arasında, İzmir Alsancak stadında oynanan Play-Off karşılaşmasını 19.Dakikada Can Güler müthiş golü ile 1-0 kazanan Bergama Belediyespor, 2002-2003 sezonunda küme düştüğü 3.Lige geri döndü.
Bergama Belediyespor’un 3.Lige yükseldiği haberi Bergama’da coşkuyla kutlandı. Ellerine Bergamaspor bayrağı alan Bergamalılar, şampiyon takımı karşılamak için sokaklara döküldü. Takımın Bergama’ya gelmesini sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar Cumhuriyet Meydan’ın halay çekip oynadı. Olası bir olaya mehil vermek istemeyen Emniyet kuvvetleri Bergama Belediyespor'lu oyuncu ve taraftarları karşılaşma sonrasında Manisa-Menemen güzergahından Bergama'ya gönderdi. Bergama’ya gelen Bergama Belediyespor'lu futbolcular burada üstü açık otobüsle taraftarları  selamlayarak Cumhuriyet Meydanına ulaştı.


Mehmet Gönenç,“Başarıdan Başarıya Koşuyoruz”
Bu başarıda emek var, alın teri var, diyerek Cumhuriyet Meydanını dolduran taraftarlara  seslenen Bergama Belediye ve Belediyespor Başkanı Mehmet Gönenç,"3 yıldan bu yana Bergama Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor. Geçen yıl Amatör Süper Lig'de Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıktık. Bu yıl yine şampiyon olduk. İki yıldan beri şampiyon oluyoruz. Bugün alkışın en büyüğünü, futbolcular ve teknik heyet hak ediyor. Bundan sonra işimiz kolay değil ama sizlerin desteği ile başarında başarıya koşmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Mehmet Gönenç, maç öncesinde  oyunculara vermiş olduğu 200 bin liralık şampiyonluk primini, maç sonrasında 250 bin liraya çıkardı.


HABER-FOTOĞRAF:SERVET SARUN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çiğli Belediyespor geleneği bozmadı ve senelerdir süren son maç fobisini yine yenemedi!! Bergama Belediyespor'u kutluyorum ; geçen seneki kadrosunu koruyup üstüne takviye yaparak 2 senede 2 küme atladılar!!

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...