Cuma, Nisan 27, 2012

Köşe: Tüm İstanbul amatör camiası Silivrisporlu

Tüm sezonun ardından durumunu garantiye alan İstanbul SAL klasman grubunun ilk 3 takımı Tuzlaspor, Çıksalınspor ve İncirlispor haricinde olan diğer takımlarımızın beklediği gün geldi ve çattı.
Silivrispor'umuz oynayacağı son 90 dakikalık final maçında alacağı galibiyet ile hem tüm Silivri taraftarını sevindirecek , hemde BAL için direk katılım sayısı ile oynanacak play out karşılaşmalarındaki takım sayımızı arttırarak bir çok kulübümüzü ve taraftarını da sevindirmiş olacaklar.

İşte bu nedenle 28.04.2012 tarihinde Sakarya Atatürk stadında oynanacak maçta tüm İstanbul amatör camiası Silivrispor'umuz için uzaktanda olsa dua edeceklerdir, gün birlik günüdür.  İmkanı olanlar maça bile gideceklerdir , gidemeyenlerde mutlaka galibiyet istiyeceklerdir.

Umarım hayırlı bir sonuç ile dönecektir kırmızı lacivertli ekibimiz. Tüm gönlümüzle onların galibiyetini istiyor olacağız. ALLAH yardımcıları olsun , kazasız belasız başarılı bir maç çıkarmalarını ve galibiyet ile dönmelerini dileriz.

YAZI:OGÜN KOCA

8 yorum:

Adsız dedi ki...

tüm istanbul değil halide edip adıvarlılar olarak düşman levent ve çatalcaya karşı bursa merinosspor tarafındayız!

Adsız dedi ki...

üç değil ilk dört çıktı büyükçekmece ve karagümrükten bi tanesi kesin çıkacağı için dikilitaş da çıktı. yarın silivri levent ve çatalcayı ilgilendiriyor maç

Adsız dedi ki...

halide edipe bak ligi kaçıncı bitirdi hala yorum yazabilcek yüzü kendilerinde buluyolar ahahah sizin merinoslu olmanız zaten doğaldır çünkü bi gün çengelköylüsünüz bi gün avcılarlısınız sürekli bi değişim var :)))

Adsız dedi ki...

İstanbulluyum Silivriyi neden tutayım saçma başlık. zamanında oynayıp kazansalardı. Banane.

Adsız dedi ki...

silivri için etsem etsem beddua ederim.
2. amatöre kadar düşsünler. çakılköy le,çantaköyle, akörenle filan oynasınlar...

Adsız dedi ki...

Facebook,da böyle bir paylaşım var ne derece doğru bilmiyorum.

Karakaş ' tan Büyük Süpriz ...... Ak Parti İlçe Başkanı Mimar Metin Karakaş Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerleyen Silivrispor ' un Bir Önceki Bursa ' daki Maçta Gönderdiği Otobüsler ve Final Maçı İçin Açıkladığı Açık Çek Priminin Ardından Dünya Üzerinde Yaşayan Tüm Silivri'lilere Büyük Süpriz ... Ak Parti İlçe Başkanı Mimar Metin Karakaş ' ın Sağladığı Canlı Yayınla Dünya nın Her Yerinden Rumeli Tv den Maç Canlı Yayınlanacak ... Tüm Silivrimize Hayırlı ve Uğurlu Olsun ... Rumeli Tv D Smart 258. Kanal , Türksat 3A (Batı) Frekans : 11096 Mhz Sembol : 30000 Polarizasyon : Dikey FEC : 5/6

Adsız dedi ki...

Silivri fena morarttı.
Çoğu bölge takımlarını ilgilendiren maçta,ezikliklerini kin nefret yorumumları ile süsleyenler.Sizler spor sayfalarında yorum yazmayın.

Adsız dedi ki...

bed dua döner sana gelir silivri en büyük kocum

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...