Pazartesi, Nisan 30, 2012

Nevzat Yılmaz yeniden başkan

Sultangazispor'da 12 yıldır başkanlık görevinde bulunan ve kongreye tek aday olarak giren mevcut Başkan Nevzat Yılmaz, yeniden başkan seçildi. Sultangazispor kulüp lokalinde gerçekleşen kongre de açılış konuşmasını Sultangazi Spor Kulübü Genel Sekreteri Ali Rıza Topçu yaptı.Topçu yaptığı yaptı.
“Değerli Sultangazi Spor’a gönül verenler,Bildiğiniz gibi Sultangazi Spor, geride bıraktığımız seazonda ilk kez Bölsesel amatör lig'de mücadele etti. İlk yılımızda mücadele etmemize rağmen şansız bir şekilde üst lige 3.lig'e çıkamadık. Ama Allahın izni ile bu sene, bu hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Tecrübesizliğimizin bir üst lige çıkamayışımızda önemli etkisi oldu, bu yıl daha inançla mücadele ederek, hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki yıl daha genç ve başarıya aç bir kadro ile mücadele etmeyi planlıyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Başkan Nevzat Yılmaz,yaptığı açıklamada “Bu yıl BAL Liginde ilk yılımız olmasına rağmen, hiç kimsenin beklemediği biçimde bir üst ligi kıl payı kaçırdık. Bunu başarabilseydik, üç yılda üçüncü kez şampiyonluk yaşayarak bir ilke imza atacaktık. Bal ligin de çok ciddi bütçeli rakiplerle mücadele etmiş olmamıza ve tecrübesizliğimize rağmen elde ettiğimiz başarı alkışlanmalıdır. Bununla birlikte, Sultangazi Spor Kulübü olarak diğer katagorilerde de üstte güreştik, U-15 takımımız şampiyon oldu, bunlarında taktir edilmesi ve alkışlanması gerekir. Sultangazi Spor olarak hedefimiz, bu katagorilerde elde ettiğimiz başarıları, tesisleşmede de yaşayabilmektir. Tesisleşme neden önemlidir? Kulübümüz kısıtlı bir bütçe ve mali anlamda destek alamadığı üyeleri ile sabit giderlerini karşılayabilmekte güçlük çekmektedir. Tesisleşme, gelir ayağımızı arttırabilmek adına önemlidir, bunu başarmamız gerekmektedir, bunu başardığımızda yöneticilerimize ve üyelerimize yük olmayacağız.

Bir başka konu ise üyelerimizin kulübünü sahiplenmemesidir. 450 üyemiz olmasına rağmen, kongrelerde rakipsiz olmamızdan olsa gerek, 50-60 üye ile kongre yapıyoruz. Bu durumda Belediye ya da ilçe başkanlarımızın kulübü sahiplenmediği noktasında eleştiri yapmaya hakkımız yok. Önce kulüp üyelerinin, kulübünü sahiplenmesi gerekmektedir.
Kongre ertesi, Dernekler kanununa göre 15 gün içerisinde yönetim kurulu listemizi teslim etmemiz gerekmektedir. Bu aşamada, ihtiyaca göre yönetime birkaç kişi daha dahil edebiliriz, bunu sizlerle paylaşmak isterim. Kongreye katılanlara teşekkür ederim” dedi.

Sultangazispor kulübünün yeni yönetimi şu isimlerden oluştuDursun Aydın, Sezgin Altundağ, İsa Yucak, Özcan Altun, Erdoğan Haydar, Zeki Öztürk, Senih Ayhan, Ertuğrul Koçyiğit, Ali Rıza Topçu, Osman Cengiz, Osman Büyükgöz, Azmi Göktaş, Mustafa Günaydın, Zekirya Hayırlıoğlu, Mahir Polat, Ufuk Özünlü, Hulusi Duran, Güray Örs, Ayhan Hafızoğlu, Sadık Doğan, Tuncer Gökçe, Necip Saymaz, Hamza Özkan, Ahmet İhtiyar, İsmail Öner, Ercan Karabayır, Mustafa Güneş, Suat Öztürk, Umut Öztürk, Haluk Bozkurt, Osman Akkan, Harun Öğe, Nurgün Güngüren, Selami Yağuz, Ziya Karabayır, Sedat Çetintaş

HABER:BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.