Cumartesi, Nisan 28, 2012

Seyhun artık Zonguldaksporlu

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da Yönetim Kurulu güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda hedefini yeniden şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı-lacivertli ekipte,  Yönetim Kurulu daha önce dış transferde  Kozluspor’dan defans oyuncusu  Barış Keserci’yi renklerine katmıştı.
Kaleci  transferi için uzun süredir görüşmelerini sürdüren  Zonguldakspor yönetimi, listesinde yer alan Kozlusporlu Seyhun  Türe ile prensipte anlaşmıştı. Dün Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir ile bir araya gelen Seyhun, kırmızı-lacivertli formayı giyerek sözleşme imzaladı ve resmen Zonguldaksporlu oldu. Zonguldakspor gibi büyük camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Seyhun, şampiyonluk sevinci yaşamayı çok istediğini belirterek; “Böylesine büyük bir camiaya geldiğimi için çok mutluyum. Bu sene ben de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu camiaya şampiyonluk yaşamaya geldim. Uzun yıllardır forma giydiğim takımlarda şampiyonlukları hep kıl payı kaçırdım. Bu sene burada şeytanın bacağını kırım şampiyon  olacağımıza inanıyorum.”dedi.

Taraftarı çok ateşli
Zonguldakspor taraftarlarının çok ateşli olduğunu, daha önce forma giydiği kulüplerde  böylesine takımına destek veren bir taraftar topluluğu görmediğini belirten Seyhun Türe; “Zonguldakspor taraftarı  gerçekten  takımını çok iyi desteklemiyor. Zonguldak’a gelmeden de, daha önceden  iyi bir taraftar topluluğu olduğunu  duymuştum. Onların huzurunda kırmızı-lacivertli formayı giyeceğim için gerçekten çok heyecanlanıyorum. Onlardan isteğim tribünleri boş bırakmasınlar. Bizi desteklemeye devam etsinler. Biz inşallah sahada gerekeni yapacağız.Hem futbol hem de skor olarak onları mutlu edeceğiz. Takımı hak ettiği yere çıkartacağız.” dedi.

HABER-FOTOĞRAF:ERCAN AYGÜN
KAYNAK:www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...