Cuma, Nisan 27, 2012

Efes Futsal Ligi final maçında çirkin saldırı!

Efes Futsal Ligi'nde İstanbul Üniversitesi ile Çamlaraltı Koleji Ege Elitspor arasında oynanan final karşılaşması, bitime 7 saniye kala çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. İzmir’li oyuncular ve taraftarların saldırısı sonrası, İstanbul Üniversitesi Teknik Direktörü Murat Kaya ile Yardımcı Antrenör Cihan Özdemir ve oyuncular, Çağatay, Burak, Ahmet, Ertuğrul ve Onur Mengi  yaralandılar.


Efes Futsal Ligi'nde İstanbul Üniversitesi ile Çamlaraltı Koleji Ege Elitspor arasında oynanan final karşılaşması, bitime 7 saniye kala çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.  Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 4-1 İstanbul Üniversitesi'nin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren İstanbul Üniversitesi, maçın bitimine 7 saniye kala 6-4 öndeyken, bir faul pozisyonunun ardından iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Bazı taraftarların da sahaya girdiği kavga, güvenlik görevlileri ve polisin müdahalesiyle sonlandırıldı. Maçın Hakemi Kamil Çetin, yaklaşık yarım saatlik aranın ardından maçı tatil etti.

İki takım geçtiğimiz sezonlarda da iki defa finalde karşı, karşıya gelmiş ve her iki final maçını da İstanbul Üniversitesi kazanmıştı. Maçın İstanbul ekibi lehine hükmen tescil edilmesi bekleniyor.


HABER: BURAK KURTULUŞ

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne zaman doğru dürüst spor yapmayı öğreneceğiz acaba ?????

Adsız dedi ki...

Burda bazı yanlışlıklar var o ... .... istanbullular saldırdı ilk önce sonrada dayağa yedi ... ... daha beterini hakediyor

Unknown dedi ki...

Yorumunu sansürlediğimiz kişi, çok güzel küfür ediyorsun. Seni tebrik ediyorum.

Adsız dedi ki...

Bu İzmir Takımı ve oyuncuları ne zaman öğrenicek İstanbulun büyüklüğünü ve İstanbulla yarışamıcak olduğunu kabul edin figuransınız..

Adsız dedi ki...

maç izmirde diye saldırmışsınız arkadaşlarımıza da hiç düşünemediniz mi istanbula birgün bi şekilde yolunuz düşmeyecek mi? küfür ediyosun güzel hoş tribünle beraber saldırmışsın bir de dayağa (sanırım doğrusu dayağı olmalı neyse zeka seviyene yoruyorum) yediler demişsin kalabalıkta esmek ne kadar kolay oluyor öyle.neyse birgün bir şekilde denk geliriz nasılsa..

Adsız dedi ki...

yanlış bilgi vermeyin kavgayı sadece izmirliler çıkarmış gibi gösteriyorsunuz.her iki takımda ciddi şekilde kavga etti. ikisininde diskalifiye olması gerekir.

Adsız dedi ki...

yanlış bilgi yok ortada..adamın ayağını kırmaya tekme atan izmirin 8 numaralı oyuncusu sonra ilk kafa atmaya çalışan da izmirin 8 numaralı oyuncusu..o kadar kolay dğeil öyle 2 takım da diskalifiye edilicek vs vs..maçın bitimine 7 saniye kalmış 6-4 öndeyiz salonla beraber üzerimize saldırıcaklar sonra 2 takım da diskalifiye edilcek öyle mi?? hadi yaa ne güzel istanbul..

Adsız dedi ki...

izmir bundan sonra turnuva almayı anca hayal edebilir.taraftarlar sahaya iniyor,polisler istanbullu sporcuları tutuyor,herkes onlara saldırıyor ama.3 yıldır yeniliyorsunuz işte kızıcaksanız oynamayalım.

Adsız dedi ki...

''Kalabalıkta dayılananın tenhada özrü kabul olmaz.'' İzmirliler bunu unutmasın.

Adsız dedi ki...

ızmır ekıbı kotu bı takım gozle gorulur yeteneklı oyuncusu yok ayrıca takım savunmasını hıc bılmıolar ozellıkle. zaten 3 senedır fınalde farkla kaybedıolar. bu takım eskısehır grubundan nası cıkmıs oda hayret verıcı besıktas takımını cok ovuolardı. kavganın cıkmasıda normal 3 senedır yenılıosun kendı evınde bıde. macı cıplak gozle ızledım ankaradan geldım geldgıme degmedı. odtulu.

Adsız dedi ki...

izmirliler dövmüş bizi bizde bu arkadaslık olduktan sonra bırak taraftarını sülaleni alıp gelsende fark etmez inş yollarımız bidaha kesişir sizle..... he hadi dövdünüz diyelim, biz sizi sahadan sildik bence biraz futsalı öğrenin öyle gelin....

Adsız dedi ki...

3 yıldır ustunlugumuz var hazmedemedı camlaraltı yıne sahada futsal dersı verdık sızlere bızler sızın gıbı futsalı halısaha zıhnıyetıyle oynamıyoruz futsalı futsal gıbı oynuyoruz 7 sanıye kala yaptıgınız terbıyesızlıkle sıze nasıl futsal dersı verdıgımızın kanıtıdır bos yapmayın kımın futsal oynadıgını herkesı brakın oradakı uefa ytkılılerı bıle seyrettı...

Adsız dedi ki...

İnşallah istanbula yolunuz düşer ey çamlaraltı o zaman biz size tribün nasıl saha iniyor takım nasıl otelden cıkamıyor gösteririz...Birçok arkadaşımız vardı o kavgada ama hepsiyle görüştüm sapasağlamlar.O kadar kalabalığa rağmen hiç birşey yapamamışsınız çünkü adam değilsiniz yüreğiniz yok

cihan dedi ki...

Evet arkadaslar yorumların hepsini okudum bende kendimce bişeyler yazmak istiyorum 2 senedir finalde 6 farkla yendigimiz takım camlaraltı koleji yine finalde karsımıza geldi bitime 3 dkk kala 6 1 ondeydik yine futsal dersi vermiştik sonradan biraz daha yedek agırlıkla kadroyla oynadık 6 4 e geldi mac .7 saniye kala onura kasıtlı tekme atıldı onur da cocugun üstüne yürürken rakip oyuncu kafa attı . sonra herkes sahaya indi o iki takım da diskalifiye edilmeli yazan arkadasa soruyorum takım arkadasına biri kafa atsa ne yaparsın herkes tek bir kişiye saldırsa ne yaparsın yapmayın mı dersin tabi ki biz de vurduk normal olarak .Adamların seyircisi sahaya inmiş ki bu takım gecen sene de kavga cıkarmıs bir takım rakibin hocası bizim hocaya vurmus oyuncuları gectim .EE ortada bu kadar sey varken iki taraf ihrac olacak camlaraltının yendigi takım (ki camlaraltını da her mac rahat yendigimizi düşünürsek) uefaya gidecek sonra ülkede futsal gelişecek oyle mi? bir macın bir sonucu olur ilginc ilginc yorumlar yapmayın Türkiye kupası finalinde Fener Galatasaray oynadı macta kavga cıktı ne olcak Bursaya mı vercekler kupayı ? az mantıklı olun lütfen.Bu işe en cok onem veren, en cok calısan, en cok zaman harcayan takım İstanbul Üniversitesi hakkettimiz sekilde tekrar avrupaya gidicez kimsenin suphesi olmasın...

Adsız dedi ki...

İstanbulu yenemeyeceklerini anladikar tribunle birlikte saldirdilar egeliler istanbulla bas edebilirmisiniz futsali ogrenin once! İki takimda kavga ettti derken oyuncular jendilerine saldiranlara karsi birakinda korusun kendini ama o delikanlilarla yollar kesisir elbet !

Adsız dedi ki...

Butun takim ıspartada aslanlar gibi turnuvada su anda rahat olun ege futsali futbolu ogrenin once yiillardir eziyoruz !!

Adsız dedi ki...

İstanbul üni. 9 oyuncu çamlar altı ege 10 oyuncu klup antrenörleri ve kluplerden savunma isteniyo gerçekten istanbul üniversitesi hiç bişey yapmamış arkadaşlar bide yapsa ne olucakmış merak ediyorum 9 oyuncudan savunma isteniyo, diyosun ki maç iptal olmaz cihan arkdaşım 9 kişi sizden 10 kişi çamlar altından atılsaydı sonuç ne olucaktı hiç düşündün mü peki siz şimdi bi savununda kendinizi savunabilirseniz sonra bi düşünelim bence önce bi paçayı kurtarın:))

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.