Cumartesi, Nisan 28, 2012

Ferahevlerspor deplasmanda rakibini gole boğdu

SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİKSPOR: 0  FERAHEVLERSPOR: 10
İstanbul U19 Gençler 2. Amatör Lig, 8. Grup'ta ilk haftayı yenilgi ile kapatan Ferahevlerspor, Halkalı Etap Stadı'nda oynanan mücadele Söğütlüçeşme Birlikspor'u gole boğarak 10-0 mağlup etti. Sarıyer temsilcisi ilk galibiyetini alırken Alper Aksaç filelere bıraktığı 4 golle galibiyette önemli rol oynadı.

Sezonun ilk karşılaşmasını kendi sahasında oynayan ve beklenmedik bir mağlubiyet alan Ferahevlerspor, ilk galibiyetini gecikmeli de olsa alırken adeta rakibine patladı. Sarıyer temsilcisi konuğu olduğu Söğütlüçeşme Birlikspor karşısında oyunun tamamında üstünlüğünü kabul ettirdi ve rakibine ağır bir yenilgi tattırdı. 
Ferahevlerspor'a galibiyeti getiren oyuncuların başında kaydettiği 4 golle Alper Aksaç gelirken ilk yarısını 5-0 önde kapattıkları mücadelede diğer golleri İsa Gürbüz (2), Bekir, Beytullah ve Hakan'ın ayağından buldu.
Grupta ilk galibiyetini alan Ferahevlerspor aynı zamanda ilk puanlarını da aldı. Yeşil Beyazlılar üçüncü hafta mücadelesinde Poligon Fethiyespor'u konuk edecek. Ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor ise ikinci maçında da puansız ayrılırken önümüzdeki hafta Nişantaşıspor'a konuk olacak. 

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...