Perşembe, Nisan 26, 2012

Namık Sevik'te dört gol ve olaylar vardı

ALTINYILDIZSPOR: 4 YEŞİLDİREKSPOR: 0
İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup mücadelesinde zirve yarışındaki iki Fatih temsilcisi Altınyıldız ile Yeşildirekspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Altınyıldız tecrübeli oyuncusu Veysel'in 2 asist 1 gol ile yıldızlaştığı maçı 4-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Maç sırasında ve sonrasında büyük olaylar yaşandı.
Altınyıldız ilk yarıda skoru yakaladı
Mücadeleye Altınyıldız etkili başladı. 18.dakikada Veysel'İn ara pasına hareketlene genç golcü Emre kaleci Burkay'ı çalımlayarak toğu ağlara gönderdi 1-0. 
23.dakikada Veysel ceza sahasına hareketlenen Asaf'ı gördü. Ceza sahasında topla buluşan Asaf'ın düzgün vuruşu ağlarla buluştu 2-0. İlk yarının sonlarına yaklaşılırken günün yıldız ismi Veysel uzaktan harika bir vuruşla skora 3-0'a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.


İkinci yarı gergin başladı, Yeşildirek 10 kişi kaldı
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Altınyıldız takımı oldu. Veysel ve Emre'nin sakatlanarak oyun dışına çıktı. 64.dakikada Altınyıldız ceza sahasında yaşanan pozisyon sonrasında Altınyıldız kalecisi Ali ile Yeşildirekspor'dan Serdar tartıştı. Maçın hakemi bu pozisyonda Serdar'ın Ali'yi itttiği gerekçesi ile kırmızı kartına başvurdu ve Yeşildirek 10 kişi kaldı. Bu pozisyonda kalesinden çıkıp ititraz eden kaleci Burkay da sarı kartla cezalandırııldı. 78.dakikada Altınyıldız Mehmet'in attığı golle farkı 4'e çıkarttı 4-0. Mehmet'in ofsaytta olduğu konusunda itirazlarını sürdüren kaleci Burkay ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve kaleye oyuncu Cihan geçti.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleyi Altınyıldız takımı 4-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Olaylar müsabaka sonrasında da devam etti
Mücadele sonrasında iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederken, Altınyıldız kalecisi Ali ile Yeşildireksporlu yedek oyuncu arasında laf dalaşı başladı. İki oyuncu birbirinin üzerine  yürürken her iki takım oyuncuları arasında itiş kakış başladı. Birbirlerini yumruklayan oyuncuları polis biber gazı sıkarak durdurdu. Olaylar tam yatıştı derken; her iki takım oyuncuları arasında küfürleşmeler tekrardan başladı. Bu sefer polis birçok futbolcuyu jop ile durdurdu. Ortada hiçbir olay yokken bir anda alevlenen olaylar sonrasında 3 ekip otosu iki tarafı da ayrı ayrı dışarı çıkardı. Olayın ilginç yanı dışarıda birbirleri ile karşılaşan oyuncuların birbirlerine başarı dileyerek stattan ayrılmaları oldu.


HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Şampiyon Altınyıldız!!

Adsız dedi ki...

Adam Kaleciyi İttiği Değil Küfür Ettiği İçin Kırmızı Kart Gördü ßu 1. Kaleci Maç Sonu Yedek Futßolcularla Değil Kendini ßirşey Sanan ßir Taraftarla Laf Dalaşına Girdi ßu 2. Yerel Futßol Yeşildireğin Kalecisinin Kırmızı Kart Gördükten Sonra Sivil Olarak Sahaya Girdiğini Hiç Yazmamış ßuda 3.... Ama ßir Gerçek Varki Onuda İkinci Maçta Göreceksiniz....

Adsız dedi ki...

ßirde Şu Var Dışarıda ßaşarı Dileyenler Kesinlikle Sahada Kavga Varken ''ßırakın Dayak Yesinler'' Diyenlerdir...!!!! ßuda 4....

Adsız dedi ki...

Yeşildirek ve Altınyıldız Fatih ilçemizin yanyana odaları olan iki güzide ,kardeş takımıdır.Maçı izledim ve Yeşildirek cephesinin tepkisi hakemleredir ve kenarda hoca ve yönetıcı bazında kesinlikle sözlü tartışma dahi yaşanmamıştır.Maç sonu gerilen sinirle 1-2 olay oldu fakat fazla uzamadan kapatıldı.Temennim burdan Ortamı germek yerine 2. maçta kardeşçe maçın oynanmasıdır.

Adsız dedi ki...

''1-2 olay oldu fakat fazla uzamadan kapatıldı'' Diye yazmışsınız ,olayları bizzat görmesem,yaşamasam belki size inanırdım. Maçtan sonra Altınyıldız futbolcularına laf söyleyen ve olaylar çıktığında sahaya girip futbolcularla birlikte Altınyıldızlı 5-6 futbolcuya saldıran yaklaşık 20 kişilik futbolcu ve yeşildirek taraftarlarını hiç görmediniz sanırım....!!!!

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...