Cumartesi, Nisan 28, 2012

Çubukuluspor şampiyona biletini kaptı

ÇUBUKLUSPOR: 4 HASKÖYSPOR: 0 (U19)
Çubukluspor başarılarına bir yeni halka daha ekledi. U 19 Genç Takımı Türkiye Şampiyonası elemelerine katılma hakkı elde etti. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde Hasköyspor ile karşılaşan mor sarılı ekip rakibini 4-0 gibi açık farkla mağlup ederek yola devam dedi.
Ramazan Sökmez'in talebeleri ilk yarıda gol kaydına muvaffak olamadı. İkinci yarının başlaması ile birlikte Hasköy kalesine yüklendikçe yüklenen Beykoz temsilcisi 60.dakikada gelen Güven'in golü ile stresi üzerinden atmasını bildi.Bu golden 5 dakika sonra Abdullah ile gelen ikinci gol rakibin gardını düşürdü.75.dakikada Kaptan Ali Özgül farkı üçe çıkarırken maçın son dakikasında sahneye Berkay çıkıp maçın skorunu ilan eden golü kaydetti 4-0.

Mor-sarılı ekibin Abdullah ile bulduğu gol ise ayakta alkışlandı. Yaklaşık 35 metreden Hasköy Kalecisini avlayan genç futbolcu arkadaşlarının sevinç yumağında adeta eziliyordu. Müsabakanın ardından Çubukluspor gençleri müthiş bir sevinç yaşadı.

Çubukluspor U-19 Takımı Antrenörü Ramazan Sökmez, bu yaş kategorisinde ilçe tarihinde ilk kez Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden takımın kendileri olduğunu söylerken,"Bu başarı Çubukluspor camiasına hayırlı olsun. İnşallah elemelerde iyi bir grup ve rakiplere düşer ve üst turlara çıkarız. Doğrusunu söylemek gerekirse ben ve futbolcularım maçlarımız oynanacağı yeri ve rakiplerimizi düşünmeden bir an bile geçiremeyeceğiz" diye konuştu.
KAYNAK:www.haber1908.blogspot.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.