Perşembe, Nisan 26, 2012

''Altın''ovaspor penaltılarda parladı

ALTINOVASPOR: 1 ÇEKMEKÖYSPOR: 1 Pen.4-3 (U19)
Türkiye Şampiyonası U 19 İstanbul Elemelerinde bugün Çekmeköyspor ile Altınovaspor karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1 eşitlikle biten karşılaşmada Altınovaspor mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Penaltı atışlarında rakibine 4-3’lük üstünlük sağlayan Altınovaspor adını Türkiye Şampiyonasına yazdırdı.


7.Dakikada Altınovaspor’da Erdi’nin pasında İsmail kaleye sert vurdu Yunushan topu kornere tokatladı. Suat topu kafayla indirdi, Emre kafayla topu tamamlamak istedi top direğe çarptı. 39.dakikada Çekmeköyspor oyunda fazla ağırlığını koymadığı dakikalarda sürpriz bir gol buldu. Kaleci Yunushan aut atışını kullandı. Kafa topu mücadelesinde top Yusuf’un önünde kaldı. Penaltı noktası üzerinde yapılan aşırtma bir vuruşla Çekmeköyspor karşılaşmada 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.





İkinci yarıda oyun zaman zaman sertleşirken, 65.dakikada Altınovaspor’un beraberlik golü geldi. Sağ kanattan Mustafa topu yerden altı pas içerisine sert bir pas çıkardı. Suat gelişine ayak içiyle uzak direğe topu bıraktı ve skora denge geldi. Altınovaspor’da Ozan golden iki dakika sonra orta sahada rakibini arkadan çekince ikinci sarı karttan ihraç edildi.






Karşılaşmanın son anlarında ise oyuna sonradan dahil olan Hakan rakibine yaptığı sert bir hareket sonrasında maçın hakemi Tuğrul Ardıç tarafından tereddütsüz kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Karşılaşmanın 90 dakikası karşılıklı atılan gollerle 1-1’lik eşitlik sona erince mücadele direkt olarak penaltı atışlarına gitti.



Altınovaspor’da Enes, Erdi, Emre ve İsmail penaltı atışlarını gole çevirirken, 5.penaltıyı Halit auta vurdu. Çekmeköyspor’da ise ilk penaltıyı Yusuf auta vurdu. Mehmet, Ufuk ve Nazım gole çevirirken son penaltı atışında topun başına Erkan geçti penaltıyı gole çevirse mücadele seri penaltı atışlarına gidecekti fakat kaleci Ozan buna izin vermedi ve penaltıyı kurtardı.





Maçtan sonra Altınovaspor’lular haklı bir sevinç yaşarken, Çekmeköyspor’lularda derin bir üzüntü hakimdi.




STAT:Ayazağa Atatürk
HAKEMLER:Tuğrul Ardıç, Hakan Demirdiken, Ahmet Efe Toksöz
ALTINOVASPOR:Ozan, Hüseyin, Cengizhan, Enes, Muhammet, Ozan, Muzaffer(Dk.57 Hakan), İsmail, Mustafa(Dk.84 Halit), Suat(Dk.72 Yunus Emre), Erdi
ÇEKMEKÖYSPOR:Yunushan, Umut, Oğuz, Burak, Mehmet, Ufuk, Erkan, Tayfun(Dk.59 Emre), Cafer(Dk.89 Nazım), Yusuf, Mehmet(Dk.74 Sergen)
GOLLER:Dk.65 Suat / Dk.39 Yusuf
SARI KARTLAR:Dk.48 Ozan, / Dk.24 Mehmet, Dk.62 Emre, Dk.82 Yusuf
KIRMIZI KARTLAR:Dk.67 Ozan, Dk.85 Hakan







HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yazık oldu cekmeköye yüzde yüz golünü ofsayt verdı yan hakem , her önune gelenı hakem yapıyorlar hakkımız yendı allah colugundan cocugundan cıkarsn böyle hakemlern !

Adsız dedi ki...

altınova 9 kişi kaldığında dahi orta sahayı geçemeyen çekmeköye bence pekde yazık olmadı..9 kişiyle dahi hucümu bırakmayan altınova haketti maçı.

Adsız dedi ki...

Allah askına göz var nızam var macı izleyenler görmüşlerdr cekmeköyün mutlak golu verılmedi ofsayt dendı verılse mac kosmustu zaten her öönune gelenı hakem yapıyorlar .

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.