Pazartesi, Nisan 30, 2012

Zara Belediyespor son düzlükte

Bölgesel Amatör Ligde Sivas’ı temsil eden ve ikinci grubu ikinci sırada tamamlayan Zara Belediyespor oynadığı iki eleme maçını 2-0’lık skorlarla kazanarak Erzincan Temsilcisi Refahiyespor ile final oynamaya hak kazandı. 19 Nisan’da Erzincan’da Siirt Gençlerbirliği’ni, ve  26 Nisan’da Giresun Atatürk Stadyumunda Rize Kalkanderespor’u 2-0 ‘lık skorlarla geçen Zara Belediyespor 1 Mayıs Salı Günü oynanacak Refahiyespor - Zara Belediyespor  final karşılaşması için hazırlıklarını Giresun’da sürdürüyor.


Ateş: ''Amatör geldik, profosyonel döneceğiz''
Zara Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Ateş , sezon başı camiamıza verdiğimiz sözü yerine getirmemiz için sadece 90 dakikalık zamanımız kaldı. Kalkanderespor maçında bize destek olan Sivas ve Zara’dan maça gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Giresun’da bizi yalnız bırakmayan Giresunspor ve Bulancakspor taraftarlarına canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sivas’tan Amatör olarak geldik, profesyonel olarak döneceğiz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var.” dedi.



Kurt:''Herkese çok teşekkür ediyoruz''
Zara Belediyespor Genel Kaptanı Yüzbaşı Kurt ise Giresun’da kendilerine rahat bir çalışma imkanı sunan otel yönetimiyle ,Giresun Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.


Emre ve Veysel sakat, Papen mazeret izninde
Zara Belediyespor Kulübü teknik direktörü Ahat Kömürlüoğlu ise Giresun Atatürk Stadyumunda yapılan antrenman sonrası yaptığı açıklamada ,” takım olarak salı günü oynayacağımız Refahiyespor maçına hazırız. Rakibimizin de gücü ortada 1. grubu 1.sırada tamamladılar. Futbolcularımızdan Emre ve Veysel’in tedavisi sürüyor. Mustafa Kocabey’e kayınpederinin vefatından dolayı izin verdik. Final maçımıza gelmeme durumu var. Hayat devam ediyor. Elimizdeki kadromuzla en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.



Maç 1 Mayıs'ta
Zara Belediyespor- Refahiyespor karşılaşması 1 Mayıs 2012 tarihinde Giresun Atatürk Stadyumunda saat:14.30’da başlayacak.


Çotanaklar'dan Zaraspor'a baklava ikramı
Final maçı öncesi yapılan ter antrenmanını izlemeye gelen Giresunspor ‘lu taraftarların tribün liderleri Zaraspor’a Refahiyespor maçında başarılar dilediler. Erzincan Temsilcisi Refahiyespor ile yarın  Giresun Atatürk Stadyumunda  final karşılaşması oynayacak olan  Zara Belediyespor’un son çalışmasını Giresunspor’lu taraftarlar renklendirdi.Çotanaklar grubu temsilcisi Ali Yıldız(derdo) ve bir grup Giresunspor taraftarı Zaraspor’u çok seviyoruz. Kalkandere maçında tribünlere gelerek destek verdik. Final maçında Refahiyespor karşısında yine tribünlerde olacağız. Sizi Sivas’a şampiyon göndereceğiz.”dedi.


Giresunsporlu taraftarlar Zara Belediyespor’lu futbolculara antrenman öncesi baklava ikramında bulundular.Refahiyespor maçında başarı dileğinde bulundular.  Zara Belediyespor Genel Kaptanı Yüzbaşı Kurt ise ,Giresun’da  bizi hiç yalnız bırakmayan Çotanak taraftar gruplarımıza , Bulancaksporlu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.Baklava ikramları için ise ayrıca teşekkür ediyoruz.”dedi.


KAYNAK:www.zaraspor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.