Perşembe, Nisan 26, 2012

Sarayspor “BAL” ailesine girdi

SARAYSPOR: 2 KEŞANSPOR: 2 Uzt.4-2
Süper Amatör Ligde bile son haftalarda elde ettiği başarı ile şampiyon olan, otoritelerin şans vermediği Sarayspor 25 Kasım Stadı'nda Keşanspor’la BAL ligi için mücadele etti. İlk yarısı 1-1, normal süresi 2-2 biten karşılaşma uzatmalarda Sarayspor’un gol kralı Ömer’in sahneye çıkması ile 2 gol daha bulunca, müsabaka 4-2 sona erdi.

Bölgesel Amatör Ligine Edirne bölgesinden çıkacak 2. takımı belirleyecek mücadele 25 Kasım Stadında oynadı. BAL liginden gelen Keşanspor’la, Süper Amatör şampiyonu Sarayspor karşı karşıya geldiler.

Yaklaşık 1000 civarında seyircinin izlediği müsabakanın 19.dakikasında Keşanspor gole çok yaklaştı. Muharrem uzun bir deparla Saray ceza alanına girdi vuruşunu yaptı ama Saray kalecisi Mert iyi bir zamanlama ile çıkarak golü önledi. 20. dakikada Keşanspor 1-0 öne geçti. Bu dakikada Saraysporun en iyilerinden Muharrem soldan ceza alanına ortaladı, Özdemir topu iyi takip etti ve ceza alanında plaseledi 0-1. 38.dakikada Saraysporun beraberlik golü geldi. Özkan yaklaşık 30 metreden kaleye şut çekt. Defansa çarpan top kaleciyi kontrpiyede bırakınca eşitlik geldi 1-1. İlk yarı 1-1 sona erdi.


İkinci yarıya hızlı başlayan Keşanspor 48.dakikada yüzde yüzlük golü kaçırdı. Sarayspor defansının ofsayt duraklamasından yararlanan Kamil topu sürdü, kaleciyide çalımladı vurdu direğin dibinden auta gönderdi. 50. dakikada Sarayspor mutlak golü kaçıran taraftı. Ömer bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu ayağından fazla açınca defans kornere çeldi. 55.dakikada da Keşansporlu Kamil ceza alanı sağından Sarayspor altı pasına orta yaptı. Sarayspor’lu Serdar ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderince Keşanspor 2. defa öne geçti 1-2.

63.dakikada sahanın en iyilerinden Saraysporlu Ömer sağdan çalımlarla ceza alanına girdi, altıpasın içinde çok müsait durumdaki arkadaşı Mesut’a al da at dercesine pasını verdi, o da attı 2-2. Maçın normal süresi 2-2 sona erince 15’er dakikadan 2 devrelik uzatmalara gidildi. 99. dakikada Keşan ceza alanında oluşan karambolde topa en son kafayı vuran Ömer takımını ilk defa öne geçirdi 3-2. Uzatmaların ilk yarısı 3-2 sona erdi.



Taraftarının desteği ile iyice coşan Sarayspor, Süper Amatör Ligin gol kralı olan Ömer’in ikinci, takımında 4. golü geldi ve maç 4-2 sona erdi. Bu sonuçla Sarayspor 2012-2013 sezonunda BAL liginde oynama hakkı elde ederken, Keşanspor’da bir alt küme olan Süper Amatör Lige düştü. Maçtan sonra sevinç yumağı haline gelen Sarayspor önce kendi taraftarlarıyla, sonra da kendilerini çağırarak alkışlayan Keşanspor taraftarlarıyla selamlaştı.

Hakemler : İlker  Güneş, Mutlu Çırpan, Fatih Erdem
Sarayspor : Mert **** Harun ** (13 Anıl *** 119 Umut) Bayram **** Onur **** Fevzi **** Hilmi **** Emre **** Serdar **** Ömer ***** Özkan **** Mesut **** (118 Emrah)
Keşanspor : Serkan*Gökhan * Muharrem *** Yaver ** Mustafa ** ( 67 Sertaç * ) Remzi ** Melih ** Şahin ** (60 Serkan *) Kamil *** Özdemir ** Kadir ** (103 Çağatay)
Goller : 20 Özdemir, Serdar KK ( Keşanspor) 38 Özkan, 63 Mesut, 99-110 Ömer (Sarayspor)

HABER-FOTOĞRAF:HAKAN TOKYAY

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...