Pazar, Nisan 29, 2012

Pınarspor zirveyi 'Burak'madı

TAŞOLUKSPOR: 0  PINARSPOR: 5
İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta sezona istediği gibi başlayamayan Pınarspor, son haftalardaki başarılı form grafiğini Taşolukspor karşısında da sürdürdü. Sahadan 5-0 galip ayrılan Sarıyer temsilcisi Burak başarılı oyunu attığı 2 gol ile süsledi. 

Arnavutköy Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında konuk Pınarspor rakibine oranla etkili olan taraftı. Kırmızı Beyazlılar ilk yarıyı Burak ve Serkan'ın attığı gollerle 2-0 önde kapatarak soyunma odasına moralli gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapan Sarıyer temsilcisinde Burak ve Bedir'in filelere gönderdiği goller karşılaşmanın hakemi tarafından geçerli sayılmadı. Ancak iştahından hiçbir şey kaybetmeyen Pınarspor, Bedir, Serkan ve Burak'ın sayıları ile skoru 5-0'a taşırken maçın da sonucunu tayin etti.


Bu sonuçla 6. hafta sonunda 3. galibiyetini alan Pınarspor, puanını 9 yaparak zirve ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasına izin vermedi ve çıkışını sürdürdü. Ev sahibi Arnavutköy temsilcisi ise 6. maçından da yenilgi ile ayrılarak son sıraya demir attı.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.