Cumartesi, Nisan 28, 2012

Gol düellosunda Sultanbeyli Belediyespor galip

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: 4 BEYKOZ 1908 A.Ş: 3
Bölgesel Amatör Ligin iki İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyesi ile Beykoz 1908 A.Ş., önümüzdeki hafta gerçekleşecek Play-Out müsabakalrı öncesinde bir hazırlık müsabakasına çıktı. Sultanbeyli Belediye Stadı'nda gerçekleşen müsabakadan ev sahibi ekip son dakikada attığı gol ile 4-3 galip ayrılmasını bildi. Müsabakanın ilk yarısında yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan sarı-siyahlılar, ikinci yarıda as oyuncularını da sahaya süürnce dengeyi sağlasa da son dakikada gelen gole engel olmadı.
Sultanbeyli Belediyesi Takımında eski bir dost, Beykoz 1908 A.Ş.'nin Şampiyon olarak TFF.2.Ligine çıktığı seneden Cihan Erdin'de görev yaptı.





Sultanbeyli Belediye Stadındaki müsabakaya ev sahibi ekip etkili başladı.Nitekim ilk gol de gerçekleşen baskının ardından geldi .16.dakika Sağ kanattan Beykoz ceza alanına dalmak üzere olan rakibine müdahale eden Soner Alpaydın'ın bu hareketi penaltı olarak değerlendirildi. Atışı kullanan ev sahibi takımın kaptanı Göhkan durumu 1-0 yaptı.35.dakika Sol kanattan rakip arka kale yönüne yapılan ortaya hamle yapan genç isim İbrahim Kunduru açılan Kaleci Gazi'nin müdahalesin ekarşın güzel bir aşırtma vuruşu ile durumu eşitledi.1-1 44.dakika Beykoz ceza alanı çizgisinin hemen önünde sağ çaprazdan kazanılan serbest atışı mükemmel kullanan Özgür takımını bir kez daha öne geçirdi.




Devre bu skorla tamamlandı.İkinci yarıda her iki takım oyuncu değişikliklerine giderken sarı-siyahlıalr as kadro ağırlıklı isimleri sahaya sürdü.







61.dakika Ceza alanı içinde tola buluşan Yusuf Kaleci Ramazan'ın uzanamayacağı yöe topu gönderince durum 3-1 Sultanbeyli Belediye üstünlüğüne taşındı. 75.dakika Sağ kanattan gelişen atakta Deniz Satılmış'ın iyi yükselip kaleye gönderdiği topu Ogün Gündoğdu çizgi önünde tmamlayınca fark yeniden bire indi 3-2. 87.dakika Sağ kanattan koşu yoluna gelen güzel pasla hızla ceza alanına yönelen Can Kart güzel bir vuruş ile kaleciyi ters köşeye yatırıp topu filelere bıraktı 3-3. 89.dakika Müsabaka beraberlikle bitecek diye beklenirken Beykoz savunmasının kademe hatasını iyi değerlendiren Emre maçın skorunu belirledi 4-3.





STAT : Sultanbeyli Belediye
HAKEM : İsmail ARAS
SULTANBEYLİ BELEDİYESİ : Gazi (Dk.79 Fatih)-Fatih (Dk.70 Hakan)-Cihan Erdil-Hasan (Dk.46 İdris)-Gökhan-Cihan Güner-Remzi (Dk.46 Yusuf)-Özgür (Dk.81 Ferdi)-Cihan Demir /Dk.70 Bünyamin)-Emrah-Aykan
TEKNİK DİREKTÖR : Birol Küçük
BEYKOZ 1908 A.Ş.: Okan Öztorun (Dk.46 Ramazan Kalyoncu)-Tümer Avizoğulları-Soner Alpaydın (Dk.46 Salih Kırtay)-Musa Demir-Erdinç Pekgöz-İbrahim Kunduru (Dk.46 Sedat Geçer)-Volkan Aksoy (Dk.46 Deniz Satılmış)-Ogün Gündoğdu-Can Ateş (Dk.46 Cemrecan Uyar)-Cenk Güven (Dk.46 Can Kart)
TEKNİK DİREKTÖR : Hüsnü Kurtez
GOLLER : Dk.16 Gökhan (Penaltıdan), Dk.35 İbrahim Kunduru, Dk.44 Özgür, Dk.61 Yusuf, Dk.75 Ogün, Dk.87 Can Kart, Dk.89 Emre


KAYNAK:www.haber1908.blogspot.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.