Cuma, Nisan 20, 2012

Müthiş düellonun galibi yok

ŞEHREMİNİSPOR: 3 KISIRKAYASPOR: 3
İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta büyük heyecana sahne olan Şehreminispor-Kısırkayaspor karşılaşması 3-3 sona erdi. Ev sahibi ekip ilk yarısını 2-0 yenik kapattığı maçta 3-2 öne geçse de uzatma anlarında gelen golle yıkıldı. 


Namık Sevik Stadı'nda oynana maçın genelinde üstün oynayan ve daha çok pozisyona giren taraf Şehreminispor'du ancak Kısırkayaspor çok iyi kontratağa çıkarak fırsatları değerlendirmesini bildi. Sarıyer temsilcisi ilk yarıyı Orhan ve Hüseyin'in golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Şehreminispor ikinci yarıda baskısını artırıp golleri buldu ve 3-2 öne geçmeyi de başardı. Hakem 6 dakika uzatma gösterdikten sonra gelişen Kısırkayaspor atağında Kırmızı-Beyazlılar eşitliği sağladı.

Bu sonuçla, Şehreminispor puanını 7'ye çıkardı ancak Esentepespor ve Marufspor'a geçilerek dördüncü sıraya geriledi. Kısırkayaspor ise puanını 5 yaparak umutlarını sürdürdü.

STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Deniz Kılıç, Tolga Uçak, Özcan Önel
SAHA KOMİSERİ: Basri Bakmaz
ŞEHREMİNİSPOR: Alkan, Semih, Mehmet, Oğuz, Gökhan, Cenk, Murat Güney, Eren, Mustafa, Mehmet, Serhan (Sezgin, Kubilay,Aziz, Sinan, Murat Akgüllü, Yiğit, Murat Zeren)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Erdoğan
KISIRKAYASPOR: İlyas, Mustafa, Hamdi, Murat Aydın, Tuğrul, Orhan, Behçet, Atalay, Ahmet, Levent, Hüseyin (İsa, Erdoğan, Emir)
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Atar
GOLLER: Gökhan (58, 74), Eren (84) / Orhan (14), Hüseyin (36), Levent (90+2)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK
Yardımlarından dolayı saha komiserimiz Sayın Basri Bakmaz'a teşekkürü borç biliriz.


daha fazla fotoğraf eklenecektir.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.