Pazar, Şubat 20, 2011

Küçükçekmece’nin Uğur'u var

KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 2 KÜÇÜKCEKMECESPOR: 4


Türkiye Bölgesel Lig de 16.Hafta 12.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmecespor grubunda son sırada bulunan Kırklareli Sanayispor'u deplasmanda 4-2 yenerek şampiyonluk yolunda en büyük engeli açarak yoluna devam etti.
Ligin 4. haftasında İstanbul'da oynana maçta 0–0 kalarak rakibi Kırklareli Sanayispor'a ilk puanını kaptıran Küçükçekmecespor rövanş maçın için 16.Haftada Kırklareli Atatürk Stadında deplasmanda karşı karşıya geldiler.


Atatürk Stadındaki müsabakayı Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun ve yöneticiler, Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Siyami Arsalan, İASKF Genel Koordinatörü Abdullah Kaya, Bayrampaşa Spor Genel kaptanı, İstanbulspor Teknik direktörü ve az sayıda Kırklareli Sanayispor taraftarları müsabakayı izledi.


Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren misafir takım Küçükçekmecespor rakip kalede gol aramaya başladı, Sağlı solu ataklar geliştiren yeşil-beyazlı takım tehlikeli ataklar geliştirdi.
7.dakikada Küçükçekmecespor da Recep sol kanat'dan topla Kırklareli Sanayispor kalesine doğru yöneldi, ceza sahasının üzerinde ortasını yaptı savunmanın arkasına sarkan topu çok iyi takip eden Kubilay sağ ayağının içi ile plase vuruşu ile topu ağlara yolladı ve Küçükçekmecespor'u 1–0 öne geçiren golü attı.
22.dakikada Küçükçekmecespor'lu Uğur ceza sahası içinde topla buluştu sert vurdu top ikinci kez Kırklareli Sanayispor ağları gönderdi ve skor 2–0 oldu.


25.dakikada günün başarılı futbolcularından olan Kubilay buluştuğu topu Kırklareli Sanayispor ceza alanı içine ortaladı ortalan topa dokunan Uğur kendisinin ikinci Küçükçekmecespor'un üçüncü golünü atarak farkı üçe çıkardı ve skor 3–0 oldu.


33.dakikada kondura atak geliştiren ev sahibi Kırklareli Sanayispor, Küçükçekmecespor ceza sahası içinde karambolde topa dokunan Rıdvan topu ağlara yollayarak skoru 3–1 yaptı ve farkı ikiye indiren golü kaydetti.
İlk yarı misafir takım Küçükçekmece sporun 3–1 üstünlüğü ile sona erdi.


Maç 3-0'dan 3-2'ye geldi
İkinci yarıya ev sahibi Kırklareli Sanayispor da Samet’in yerine Mesut oyuna dahil ederek başladı. Rüzgarı da arkasına alan Kımızı-Beyazlılar tüm hatları ile Küçükçekmece kalesine yüklenmeye başladı. Kırklareli Sanayi ataklarını uzaklaştırmaya çalışan Küçükçekmecespor savunmasının elline çarptığını kanat getiren karşılamanın orta Hakemi Serhat Gündüz penaltı noktasını gösterdi. 53.dakikada Kırklareli Sanayispor'da penaltı noktasında topun başına geçen Sercan Kırmızı-Beyazlılar'ın ikinci golünü atarak skoru 3–2 yapan golü atarak farkı bire indirdi atılan golle iyice moral bulan Sanayispor beraberlik golü için ataklarını sıklaştırmaya devam etti.
Kırklareli Sanayi beraberlik şansı yakaladı, fakat değerlendiremedi
73.Dakikada Küçükçekmece spor savunması ceza sahası içinde Kırklareli Sanayi sporda Rıdvan’a sert müdahalede bulunduğunu düşünen orta Hakemi Serhat Gündüz ikinci kez penaltı noktasını gösterdi.
Kırklareli Sanayispor'da ilk penaltıyı da atan Sercan topun başına geçti ve sert vuruşunda Küçükçekmecespor'un başarılı file bekçisi Mehmet topa uzandı ve gole izin vermedi. Kurtarılan penaltı ile büyük sevinç yaşayan Küçükçekmeceli futbolcular aldığı bu moralle Kırklareli Sanayispor kalesinde tehlikeli olmaya başladı.


88. dakikada serbest vuruştan gelen topa dokunan Recep Küçükçekmece’nin dördüncü gollünü atarak skoru 4–2 yapdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca misafir takım Küçükçekmecespor ilk maçta kendi sahasında puan  kaptırdığı Kırklareli Sanayispor'u deplasmanda 2-4 farklı skorla mağlup ederek üç puanı alırken şampiyonluğunda en büyük adayı olduğunu göstermiş oldu.


Mustafa Kurtay Milli maç için Ukrayna'ya gitti
Küçükçekmecespor'un başarılı futbolcusu Mustafa Kurtay deplasmanda oynadığı Kırklareli Sanayi maçı sonrası Milli Takım kampına katıldı.
24-28 Şubat tarihlerinde Ukrayna'da oynanacak olan Futsal Milli Takım Dünya Şampiyonası maçları için milli takım kampına katılan Mustafa Kurtay 40 kez milli olma başarısını gösterdi.


Başarılı futbolcu Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada; "İki sezondur Küçükçekmecespor'un başarısı için ter döküyorum ve şu anda şampiyonluğun en güçlü adayı biziz çok iyi bir takımız var takımızda birbirlerinden değerli futbolcu arkadaşlarım var, şampiyonluğa kenetlenmiş tek yürek tek vücut olmuş Küçükçekmecespor'u Profesyonel Lige çıkarmak için büyük çaba göstermekteyiz. Bu süre içinde bana ve çeşitli arkadaşlarıma transfer teklifleri almaktalar bunlar tabi bizleri sevindiriyor ancak şuan şampiyonluğa koşmakta olan bir takımız var bu transfer olaylarını düşünmüyoruz benim şahsım Küçükçekmecespor Kulüp Başkanımız Ahmet Kurşun'a vermiş olduğum bir söz var bu sözümü yerine getirdikten sonra öncelikle kulübümle görüşüp daha sonra gelen teklifleri değerlendiremeye alacağım ama şuan tek düşüncemiz şampiyonluk dur" dedi.


Kurşun: Küme düşmeyelim yeter!
Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun karşılaşma sonrası Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada; "Sezon başında dediğim gibi Bölgesel Lig'de yeni bir takımız ve küme düşmemek için takım kuracağımızı söylemiştim.
Bu söylediklerimi yine tekrarlıyorum çünkü bir takımın Profesyonel Lig'de oynaması için maddi anlamda iyi olması lazım maddi kaynakları olmadıktan sonra çıkmanın anlamı yok. Küçükçekmecespor Kulübü olarak önce kulübümüze maddi kaynaklar kazandırmak için çaba gösteriyoruz.Bu konuda mülki amirlerimizle görüşmelerimiz sürmekte. Bu görüşmeler neticesinde hedeflerimizi belirlemiş olacağız. Bugün burada kazandık ve mutluyuz deplasmanda üç puan alarak kümede kalma şansımızı artırmış olduk Küme düşmeyelim yeter" diye konuştu.
Karşılaşma sonrası Kırklareli girişinde Küçükçekmece spor kulüp Başkanı Ahmet Kurşun’un arkadaşının sahibi olduğu 'Dayının Yeri'nde Futbolcular, teknik heyet yöneticiler topluca mangal ziyafeti yapmadıktan sonra Öz İstura ait olan Otobüse binerek İstanbul un yolunu tutular.


STAT: Kırklareli ATATÜRK
HAKEMLER: Serhat Gündüz, Bilal Yılmaz, Gökhan Çoşan
KIRKLARELİ SANAYİ SPOR: Beren**Turgay*(81.dk Ünal*) Tayfun** Yusuf* Samet* (46.dk Mesut*) Melih** Sezer** Uğur* Rıdvan** Sercan** Zafer** (81.dk Enis*)
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mehmet**** Erkan*** Yalçın*** Harun Yazıcı** (83.dk Oğuz*) Harun Özkan*** Kubilay*** Recep**** Soner*** (58.dk Engin**) Uğur**** Mustafa Kurtay*** Yıldırım** (65.dk Veysel***)
GOLLER:7.dk Kubilay,22,25.dk Uğur, 88.dk Recep(Küçükçekmecespor)
         33.dk Rıdvan,53.dk Sercan (pen.)(Kırklareli Sanayispor)
HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.