Pazartesi, Şubat 28, 2011

Bu 'Sefer' evinde kazandı

YENİKÖYSPOR:VELİMEŞE BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup'ta kendi sahasındaki son karşılaşmasından bir puanla ayrılan Yeniköyspor, konuk ettiği Velimeşe Belediyespor'u Sefer'in 2 gol kaydettiği karşılaşmada 4-1 mağlup ederek, rakibini evine puansız yolladı.
Çayırbaşı Stadı'nda çok soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya, beklenilenin aksine ilgi oldukça azdı.Yaklaşık 50-60 civarında Kırrmızı Beyazlı taraftarın takip ettiği karşılaşmanın ilk yarısında, sahada etkili bir Yeniköyspor vardı.İyi oyunun meyvesini 9' ve 20' de Sefer'in attığı iki gol ile alan Kırmızı Beyazlıların Sefer ile bir topu da direkten dönerken, Mesut ve Yusuf ile de 2 net fırsattan yararlanamadı.

Konuk Velimeşe Belediyespor ise sahadaki varlığı ile yokluğu tartışıldığı bu yarıda, Eray'ın frikikten attığı gol ile 2.yarı için umutlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına İstanbul temsilcisi Murat-Sercan değişikliği ile, konuk Mavi Beyazlılar ise Emre'nin yerine Serdar'ı alarak başladı.Bu devrede Tekirdağ temsilcisi risk alarak skora denge getirmeye çalışsa da, Mavi Beyazlıların savunmada verdiği açıklarda ev sahibi ekip, Sercan ile net fırsatlar yakaladı.

73'te günün başarılı isimlerinden Yusuf, tamamen kendi becerisi ile 4 rakip savunmacıyı ekarte ederek hazırladığı pozisyonda, önde olan kaleci Tolga'nın üzerinden topu 3.kez Mavi Beyazlı filelere yolladı. 3-1

Dönüşü muhteşem oldu
Bu sezon Kırmızı Beyazlı kadroya Sarıyer altyapısından dahil olan  ve yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun bir aradan sonra karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Sercan, etkili oyunu ve rakibine zor anlar yaşattı.Genç oyuncu etkili performansını 81'de attığı gol ile süsleyerek, iyi bir dönüş yaptı.

Ligde son haftalara doğru yaklaşırken orta sıralarda yer alan Yeniköyspor, iç sahadaki başarılı grafiğini sürdürdü(5 galibiyet, 4 beraberlik).Tekirdağ temsilcisi Velimeşe Belediyespor ise deplasmandaki kötü karnesini sürdürdü ve dış sahada üst üst 6. yenilgisini alarak 11 puanla, son sıradaki Kırklareli Sanayispor’un bir basamak üstünde, 11.sırada kendine yer buldu.

STAT: Sarıyer Bld. Çayırbaşı
HAKEMLER: Engin Akan(Bursa), Samet Mutlu(Bursa), Ömer Tunç(Bursa)
YENİKÖYSPOR: Ersin, Gökhan, Atalay, Yusuf, Fuat, Okan, Mesut, Çoşkun, Murat(dk.45 Sercan), Sefer(dk.85 Kubilay), Yusuf(dk.80 Uğur)
TEKNİK SORUMLU: Hüsamettin Balcı
VELİMEŞE BELEDİYESPOR: Tolga, Eser, Özgür, Tolga, Tayfun, Mustafa(dk.77 Emrah), Seçkin, Eray, Caner, Tugay(dk.67 Semih), Emre(dk.45 Serdar)
TEKNİK SORUMLU: Furkan Baş
GOLLER: 9', 20' Sefer, 73' Yusuf, 81' Sercan(Yeniköyspor) / 36' Eray(Velimeşe Belediyespor)
SARI KARTLAR: Fuat, Mesut, Atalay(Yeniköyspor)  /  Eser, Özgür, Tayfun, Eray(Velimeşe Belediyespor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.