Pazartesi, Şubat 21, 2011

Liseli Bayanlar, Üniversitelileri Yendi

                                                                                                 4                 0

Bayanlar 1. Lig futbol maçında Lüleburgaz Düvenciler Lisesi, Marmara Üniversitesi’ni, Kırklareli Lüleburgaz 8 Kasım Stadında konuk etti. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Düvenciler Lisesi, rakibini maçın her iki yarısında oynadığı etkili futbolu ile 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Lüleburgaz Düvenciler Lisesi’nde, önceki hafta kaybedilen, Adana İdmanyurdu maçından sonra takımdan ayrılan, Teknik Sorumlu Zeki Erguvan’ın yerine takımın başında sahaya Antrenör Nihat Güder çıktı.

Hüseyin Kaya, Erçağ Taşıran, Nuri Mutlu, Hakem triosunun yönettiği maçta, Düvenciler Lisesi, rakibi Marmara Üniversitesi’ne karşı maçın baştan sona tek hakimiydi.

Alınan bu galibiyetten sonra Düvenciler Lisesi, Bayanlar liginde 1. Liginde, 15. haftanın sonunda 29 olan puanını, 32’ye çıkartarak, ligde 4.sıradaki yerini korudu. Kırklareli temsilcisi Düvenciler Lisesi, 16.hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Trabzon deplasmanında Trabzon AŞ. ile karşılaşacak.

HABER VE FOTO: İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...