Pazartesi, Şubat 21, 2011

Karagümrük deplasmanda yok


YENİŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 KARAGÜMRÜKSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Bursa Yenişehir Belediyespor, sahasında ağırladığı Karagümrükspor’u 2-0 yenerken, deplasmanda 5-1 yendiği rakibine rövanşı vermemiş oldu. Karagümrük üst üste 4. deplasman maçından puansız ayrıldı.

Soğuk bir havada oynanan müsabakada üstün taraf maç boyunca Yenişehir Belediyespor’du. 25. dakikada Karagümrük kalecisi Uğurhan topu oyuna sokmak isterken top Belediyesporlu Süleyman’ın önünde kaldı. Süleyman da bu ikramı geri çevirmedi: 1-0

Yenişehir 10 kişi 
İkinci yarı da hızlı başladı. Maçın 75. dakikasında Yenişehir Belediyesporlu İbrahim Karagümrük yedek kulübesinin önünde düşürüldü. Burada Karagümrük yedek kulübesi ile tartışmaya giren İbrahim kırmızı kartla cezalandırıldı. Maçın son 15 dakikasını Yenişehir Belediyespor 10 kişi oynadı.

10 kişi kaldıktan sonra ataklarını hiç kesmeyen ev sahibi Yenişehir Belediyespor 80. dakikada, oyuna sonradan giren Serhat’ın ayağından golü bularak 2-0 öne geçti. Orta sahanın gerisinden Serhat’ın önüne güzel bir ara topu atıldı. Serhat topu ceza sahasına kadar süratle sürdü ve rakibine çalım atarak önünü boşalttı. Ardından köşeye yaptığı güzel bir vuruşla takımının ikinci golünü attı.

Maç sonunda kavga
Karşılaşma sonrası iki takımın futbolcular arasında arbede yaşandı. Yaşanan tartışma polisin araya girmesi ile büyümeden önlendi.

Stat: Yenişehir
Hakemler: Veli Karakaya, Süleyman Öztürk, Recep Ceylan
Yenişehir Belediyespor: Emre(4), Samet(7), Adil(6), Hakan(6), Recep(6), Serkan(7), Şenol(6), İbrahim(6), Ömer(5),(60.dk Serhat(6), Umut(6), Süleyman(8)(65.dk Osman(5)
Karagümrük: Uğurhan(3), Hüseyin(4), Adem(5), Halil(4), Hakan(5), Burak(5), Mustafa(4),(60.dk Bilal(5) Nihat(3), Fırat(5), Yasin(5)(80.dk Başar(3), Emrah(5)(65.dk Seyithan(5)
Goller: 25.dk Süleyman, 80.dk Serhat
Kırmızı Kart: 75. dk. İbrahim(Yenişehir Belediyespor)

HABER-FOTOĞRAF: HARUN SAK
www.yenisehirliyiz.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...