Cumartesi, Şubat 26, 2011

Nike Halı Saha Ligi 2011 başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu  ve Nike tarafından organize edilen, 12 Mart -22 Mayıs 2010 tarihleri arasında 62 il, sekiz ilçe olmak üzere toplam 70 merkezde bulunan 100 halı sahada gerçekleşecek olan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Nike Halı Saha Ligi İstanbul bölgesi tanıtım için  Kağıthane'de bulunan  Ay-Tu Halı Saha tesislerinde  Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul il Başkan Vekili Sayın Adem Mat, Basın mensuplarına konuyla ilgili bilgiler aktardı. 




HİF. Ligleri Planlama Sorumlusu Sertan Kırağası, uygulanacak kurallar ve kayıtlarla ilgili gerekli açıklamalarda bulundu. Kayıtları 6 Mart’a kadar devam edecek. Final maçı ise 5 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Nike Halı Saha Ligi’ne bu yıl 6.400 takım ve 50 binin üzerinde oyuncunun katılması hedefleniyor.


6 Mart tarihine kadar buradan önkayıt formunu eksiksiz dolduran katılımcılar en yakın Nike Halı Saha Ligi kayıt noktasına gidip, 80 TL takım katılım bedeli ödeyerek başvurularını tamamlayabiliyorlar.


Tff Futbol Gelitirme Merkezi Görevlisi Sercan Görgülü


15-18 ve 19-35 yaş kategorilerinde, 6 as 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşan takımların katılımıyla gerçekleşecek Nike Halı Saha Ligi’nde maçlar grup turunda puan, eleme turlarında ise eliminasyon sistemiyle oynanacak. 15’er dakikalık 2 devre halinde oynanacak maçlarda beraberlik halinde seri penaltı atışlarına geçilecek.


 Nike Halı Saha Ligi final maçları sonucu şampiyon olan takım, elemelerden çıktığı halı sahada bir senelik bedava üyelik ve Nike Futbol koleksiyonundan ürünler de kazanacak. 
Nike Halı Saha Ligi'nin İstanbul'da yapılacağı sahalar ve kayıt noktaları ekteki resimlerde yer almaktadır. 


Basın açıklaması ardından organizasyonu gerçekleştiren ekiple basın mensupları arasında çift kale maç oynandı, Kırmızı yelekle mücadele eden basın mensuplarını sarı yelekle Tff İstanbul Başkan vekili Adem Mat'ın yer aldığı takıma 10-7 yenildi. Kanal T "Tarafsız Saha" program sunucularından sayın Özgür Gözüaçık'ın bir birinden güzel goller imza atması görülmeye değerdi. 


www.nikehalisahaligi.com  adresindende gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.





Haber/Resim Yüksel Cırt

1 yorum:

Editör dedi ki...

Bu güzel organizasyonda yer almaktan mutluluk duydum teşekkür ederim.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...