Pazar, Şubat 27, 2011

1-1'lerini yediler



SERDİVANSPOR: 1 DÜZCESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta iki iddialı ekibin mücadelesinde Serdivanspor'la Düzcespor 1-1 berabere kalırken maç sonu olaylar vardı.


Oldukça gergin başlayan maçın 12. dakikasında kafasını kullanan Samet’in golüyle öne geçen ev sahibi Sarı-Siyahlılar, soyunma odasına önde girdiler. Ardından ilginç bir ikinci yarı başladı. Her iki takım oyuncularının gereksiz gerginlikleri şaşırtırken, 56’da Mustafa şık bir gol attı ve skoru 1-1’e taşıdı. Bu dakikadan sonra Serdivanspor önemli fırsatlardan yararlanamazken, Düzcespor 74’de 10 kişi kaldı. Serdivanspor’un işte bu önemli fırsatı lehine çevireceği düşünülürken, bu kez B.Hakan rakip ceza alanı içinde topa elle vurdu ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Hakan’ın bu kırmızı kartı hem taraftarı, hem de takım arkadaşlarını isyan ettirirken kalan dakikalarda başka gol olmayınca Serdivanspor 1-1’e razı oldu. 


Takımlar birbirine girdi

1-1 sona eren maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha karıştı. Her iki takım oyuncuları soyunma odalarına giderlerken, birbirlerine girdiler. Emniyetin yerinde müdahalesi kavgayı önledi. 


Tribünde gerginlik
Sahadaki gerginlik tribünlere de yansıdı. Düzcesporlu yaklaşık 100 taraftar, Serdivan taraftarına küfür etti. Düzceli taraftarları kontrol altında tutmaya çalışan emniyet güçleri yaptıkları aramalarda kesici aletler buldu. 2 Düzceli taraftar gözaltına alındı.



Hakemler: Veli Karakaya** Yusuf Doğan** Recep Ceylan**
Serdivanspor: Yasin** B.Hakan (K.Kart) Fatih** Talip** Enes* (Tuncay**) Gökhan** Erkan** (Oğuz*) Özgür** Samet** Osman** (Hakan*) Ayhan**
Antrenör: Reşat Salpat
Düzcespor: Rıdvan** Harun** Serhat** Kubilay** Volkan (K.Kart) Hasan** Adem** (Mustafa**) Cüneyt** (Yusuf*) Engin** Ergin** (Erhan*) Fırat**
Teknik Direktör: Aldoğan Argon
Goller: Dk.12 Samet (Serdivanspor), Dk.56 Mustafa (Düzcespor)
Kırmızı Kartlar: Dk.74 Volkan (Düzcespor), Dk.75 B.Hakan (Serdivanspor)



HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU
www.spor54.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...