Pazar, Şubat 27, 2011

Fenerköyspor’da sakatlar düşündürüyor



İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda bugün oynayacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerköyspor’da tüm hesaplan üç puan üzerinden yapılıyor. 


Ligin 8. Haftasında Çatalcaspor ile mücadele edecek olan Fenerköyspor’da üç puan hesapları yapan yönetim bu maçın dönüm maçı olduğu görüşünde bütünleştiler. Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren Çatalca maçı öncesinde yaptığı açıklamada; “Her iki takım içinde gerçekten zor bir maç. Biz geçtiğimiz hafta yenilmiş olduğumuzun verdiği gerginlikle maça çıkarken Çatalca takımı da çok zor bir müsabakaya yaptı Büyükçekmece ile. Her iki takım da yorgun. Çatalca takımı iyi top yapan ve presi seven bir takım. Doksan dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan bir oyun anlayışları var. Teknik heyetimiz bu durumun farkında ve buna göre gerekli önlemleri alıp bu maça hazırlanıyorlar" dedi.


Eren şöyle devam etti: "Biz bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Çatalca takımından ziyade puana gerçekten çok ihtiyacımız var. Her ne kadar puana ihtiyacımız olsa da takımda önemli eksikliklerin olması da hem bizi hem de teknik heyeti düşündürüyor. Mesut’un sol dizindeki kılcal damarlarda iç kanama tespit edildi, kaptan Tolga’nın iki kaburga kemiği kırık, Ersucan ağır grip, Hasan’ın sol topuğu son maçta aldığı darbeden dolayı çocuk yere basamıyor Tugay ise kasık ağrılarından düz koşularda bile zorlanıyor. Bu kadar sakatımızın üstüne de Tuğrul kırmızı kart cezalısı. Şuan takımızı revire döndü. Bu kadar sakat oyuncumuzun olması teknik heyetimizi düşündürüyor. Sakat oyuncuların tedavisi tüm hızıyla yapılsa da Çatalca maçına yetişip yetiştirilemeyeceği konusunda kesin bilgi alamıyoruz. Hocamız Çatalca maçı için ideal kadrosunu oluşturup maçı kazanma adına düzenini kuracaktır. İki yakın kulübün mücadelesinde Fair-Play’ın kazanacağına inanıyorum.”


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...