Pazartesi, Şubat 21, 2011

Beşiktaş’ın alt yapısı çalışıyor


                        LÜLEBURGAZ 0-2 BEŞİKTAŞ


TFF Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi, Marmara B Grubunda, Lüleburgaz ile Beşiktaş, ligin 18. hafta karşılaşmasında, Lüleburgaz 8 Kasım Stadında karşılaştılar. 350 kadar taraftarın izlediği karşılaşmada, Lüleburgaz kendi saha ve seyirci avantajını değerlendiremedi ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Okan Yurtöven, Yusuf Yurtsever, Turgay Akgün Hakem triosunun yönettiği maçta, Beşiktaş, oyunun genelinde rakibinden oldukça üstün göründü.

Lüleburgazspor ve Beşiktaş mücadelesini izleyenler arasında, Beşiktaş’lı futbolcu aileleri de vardı. Lüleburgaz’lı taraftarlar ile Beşiktaş’lı futbolcu aileleri arasında kimi zaman sözlü münakaşalar yaşandı. Fakat daha sonra emniyet güçlerinin araya girmesi ile olaylar büyümeden yatıştırıldı ve Beşiktaş taraftarları ayrı bir tribüne alındı. 18.haftanın sonunda Lüleburgazspor 17 puanda kalırken ligde 10. sırada yer aldı. Beşiktaş ise ligde 35 olan puanını 38 çıkartırken, Büyükşehir Belediye İstanbulspor ve Galatasaray’ın ardından 3. sırada yer aldı.



Editörün Notu: “Akıllı genç, cahil ihtiyardan akıllıdır” demiş büyüklerimiz. 31 yaşındaki, Cezayir asıllı İtalyan, Mateo Ferrari için, Kulübü Genoa’ya, 4.500.000 EURO, futbolcuya da 4 yıl için her yıl için ayrı, ayrı, 2.500.000 EURO ödeyen ve ayrıca her maç için de, 20.000 EURO ödemeyi seve, seve kabul eden; verdikleri her kuruşun hakkını da fazlasıyla alan ve taraftarlarını memnun eden (!) saygıdeğer Yöneticilerimiz, bu pırıl, pırıl yavruları görmezler ya, insanın bu haberi yazarken bile içi gidiyor.

HABER VE FOTO: İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.