Pazar, Şubat 27, 2011

Feriköyspor'dan Maltepe'ye çelme


FERİKÖYSPOR: 1 MALTEPESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Maltepespor, deplasmanda Feriköyspor’la 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puanı İstanbul’un karşı yakasında bıraktı.

Soğuk havaya karşın Feriköy taraftarları tribünde yerlerini aldı. İlk dakikalarda iki takım birbirlerini yoklarken dakikalar ilerledikçe Maltepe üstünlüğü ele almaya başladı. Feriköy kendi sahasından çıktıkça top kontratak olarak kendi kalesinde tehlike olmaya başladı, zaten golü de böyle bir pozisyonun ardından yediler. Savaş uçarak attığı kafa golüyle Maltepe’yi 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Feriköy vardı. Ancak bu devreye olaylar damgasını vurdu. Tribünlerde başlayan olaylar sahaya yansıdı. Maltepespor’un yedeklerini ve teknik heyetini korumak için yedek kulübeleri değiştirildi.

Daha sonra Feriköy eşitliği sağladı. Feriköy kaptanı Burak Şar’ın pasında Erhan çaprazdan vuruşla eşitliği sağladı. Maç da 1-1 sona erdi.

Maç sonrası gerginlik
Karşılaşma sonrası futbolcular birbirlerine centilmence tebrik etse de yöneticiler arasında kavga çıktı. Emniyet güçleri olayları önlemeyi başardı. Hakemler güzel bir maç yönetti. İki takım da mükemmele yakın futbol sergilerken özellikle Maltepespor’un kalecisi Erdem Köse müthiş kurtarışlara imza attı.

Stat: Feriköy
Hakemler: Serkan Tekin, Koray Can Kara Dedeli, Zafer  Altuntaş
Feriköyspor: Cemal, Sabri, Yakup, Mahir, Burak Şar, Burak Şahin, Murat, Hatip, Ahmet, Erhan, Sabih (Dk 65 Ali)
Maltepespor: Erdem Köse, Yalçın Onur, Ramazan, Mustafa, Yalçın Akdoğan, Cumhur, Erdem Akuklu, Ufuk (Dk 75 Ulaş), Savaş (Dk 75 Gökmen), Çağlar, Hamza
Goller: Erhan / Savaş

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK
EK FOTOĞRAFLAR: E.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah aklıselim insanların yolunu Feriköye düşürrmesin,

Adsız dedi ki...

Haberin resimleri Feriköystadında artık alıştığımız pozlar,Hep kavga,hep tehtid,hep alavere dalavere.rakip takımlar oraya kelle koltukta geliyorlar,Bumu sizin delikanlılığınız,Mahalle kabadayılığından öteye gidemezsiniz.

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...