Pazartesi, Şubat 28, 2011

Çorlu Sanayi Umudunu Son Haftaya Taşıdı

 Tekirdağ Süper Amatör Küme maçlarında sezonun bitimine bir hafta kala, şampiyonluk mücadelesi veren Çorlu Sanayispor, kendi saha ve seyircisi önünde Marmaracıkspor’u 6 – 0 yenerek, son hafta oynayacağı Malkaraspor maçını beklemeye başladı.

  Son derece soğuk bir havada, buz kaplı bir zeminde oynanan maça ev sahibi ekip Sanayi spor hızlı başladı. Maçın 22’inci dakikasında kornerden atılan topu Marmaracık defansı uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolda Mahmut şık bir vuruşla takımını 1 – 0 öne geçirdi. Bundan sonraki dakikalarda ataklarını sürdüren Sanayi spor 29’uncu dakikada ceza sahası içinde Serkan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Tolga gole çevirerek takımını 2 – 0 öne geçirdi. Maçın 40’ıncı dakikasında genç Özer’in ceza sahasına ortaladığı topu çok iyi takip eden Soner şık bir kafa vuruşuyla takımını 3 – 0 öne geçirdi.Golden Dört dakika sonra Serkan, ceza sahası içerisinde yaptığı kafa vuruşuyla takımını 4 – 0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
   İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip 75’inci dakikada Serhat’ın serbest vuruştan ceza sahası içerisine gönderdiği topa mükemmel bir kafa vuruşu yapan Mahmut takımını
5 – 0 öne geçirdi. Maçta 90+2 oynanırken Soner ceza sahası içerisinde yerden düzgün bir vuruşla takımını 6 – 0 öne geçirdi. Gurup da 1 puan farkla lider olan Çorlu Gençlerbirliği ise kendi sahasında ligden düşen Kapaklıspor’u 7 – 0 yendi.
 Umutlar Veliköyspor’a Bağlı
Soğuk bir havada oynanan maçı Sanayi spor kulüp Başkanı Muammer Sert, yönetim kurulu üyeleri Çorlu Yeni Sanayi Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı, yöneticiler ve taraftarlar izledi.Maçtan sonra bir açıklama yapan Sanayi spor kulüp Başkanı Muammer Sert; “Şampiyonluk umudumuzu son doksan dakikaya kadar sürdüreceğiz.Biz son hafta Malkara deplasmanında kazanıp,lider Çorlu Gençlerbirliği’nin Veliköy’de puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi.Bu güne kadar onurlu ve bizlere yakışır bir şekilde mücadele ettik. Şampiyon olamasakta futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve Sanayi sporumuza emek veren herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber-Foto: Abdurrahim Yıldırım     

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...