Salı, Şubat 22, 2011

Ereğli Devlet Hastanesi play-off'u garantiledi



EREĞLİ DEVLET HASTANESİ: 2 YENİMAHALLESPOR: 1
Zonguldak Birinci Amatör Lig Ereğli Grubu takımlarından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesispor, Yenimahallespor karşısında aldığı galibiyetle, Kandilli Belediyespor’un ardından ligi ikinci sırada bitirmeyi garantiledi. Erdemir Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Ereğli Devlet Hastanesispor rakibi Yenimahalle ekibini 2-1’lik skorla geçti.


Genç oyuncularından kurulu kadrosu ile sahaya çıkan Devlet Hastanesi ekibi, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyarak galibiyete ulaşmayı başardı.


Maçın ardından bir değerlendirmede bulunan Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübü Başkanı Dr. Recep Erdoğan, şöyle dedi: “Önemli olan bu çocuklara spor yaptırmak. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Yeni mahalle takımını kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Dostane bir maç oldu. Maç öncesi her iki takım fotoğraf çektirirken bu dostluğu en iyi şekilde sergilediler. Yenimahalle için önemli bir maçtı. Ligi üçüncü bitirip, Çaycuma-Devrek grubu üçüncüsü ve Zonguldak Merkez grubu dördüncüsünün katılacağı, ön eleme maçlarına katılmayı hedefleyen bir takımlar ve mutlak galibiyet için sahaya çıkmışlardı. İlk yarıda sergiledikleri oyun ile bunu gösterdiler. Golü de buldular. Ancak ikinci yarı bu üstünlüklerini koruyamadılar. İkinci yarı takımımız üstün oynadı. Onlara önümüzdeki maçlarında başarılar diliyorum. Takımımız önümüzdeki hafta oynanacak son maç sonrasında Süper Lig’e çıkmak için eleme maçlarına katılacak. Ereğli sahalarında oynanacak maçlar sonunda Süper Lig’e çıkacak takımlar belli olacak.”


HABER-FOTOĞRAF: SONGÜL SABRİYE AŞIR

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.