Salı, Şubat 22, 2011

İstanbul Trabzonspor'da tur sevinci


İstanbul Trabzonspor ve Bağcılarspor U17 takımları Türkiye Şampiyonası’na gitmek için Bağcılar Belediye Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Maçı Trabzonspor 2-0 kazandı.

Kura çekimi sonrasında TFF’de iki takımın karşılaşması nerde oynanılacak diye düşünülürken İstanbul Trabzonspor Kulüp Başkanı Seymen Gençtürk federasyon yetkilerine ve Bağcılarspor yöneticilerine “Bağcılar’da oynayalım, bizim için her yer Trabzon” diyerek espride bulundu. Bu espriyle birlikle maç Bağcılar Belediye Stadı’na verildi.

Müsabakayı Bağcılar Belediye Başkanı ve Bağcılar Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı da olan Lokman Çağrıcı ile Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı, aynı zamanda İstanbul Trabzonspor Kulüp Başkanı Seymen Gençtürk birlikte izledi.

Karşılaşma öncesi Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bağcılarspor kulüp yöneticilerinden Şener Bektaş ve sporcular İstanbul Trabzonspor kafilesini çok iyi bir şekilde ağırlayarak en güzel misafir gösterdiler.

10 kişiyle 2-0’dan maçı çevirdiler
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Bağcılarspor oldu. Müsabakanın ilk 15 dakikasında 2-0 öne geçen Bağcılarspor futbol takımı erken gelen gollerin ardından erken havaya girdi. İstanbul Trabzonspor’da Ömer’in kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla Bağcılarspor’un farkı artıracağı sanılırken İstanbul Trabzon eksik olmasına rağmen daha atak oyun sergilemeye başladı.
Tüm hatları ile Bağcılar spor kalesine yüklen İstanbul Trabzonspor Ömer, Erhan ve Erdeniz’in attığı gollerle Bağcılarspor’u 3-2 mağlup ederek saf dışı bıraktı. Alınan bu galibiyetle Küçükçekmecespor’u eleyen Avcılar Belediyespor’un rakibi İstanbul Trabzonspor olmuş oldu.

Alınan bu galibiyet İstanbul Trabzonspor’da büyük sevinç yaşatırken Kulüp Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı açıklamada, “Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve Bağcılar spor yöneticileri bizleri çok iyi ağırladı kendilerine çok teşekkür ederim. Tabi burada birimiz yenilecektik ama yenilen taraf Bağcılarspor oldu. Sahadaki mücadelecinden dolayı her iki takım oyuncularını tebrik ederim” dedi.

Gençtürk, “Maçın başında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen umudumu yitirmedim. Bu çocuklar 5-6 yıldır birlikte top oynuyorlar, birbirlerini iyi tanıyorlar ne zamana ne yapacaklarını çok iyi biliyorum. bugün bu mutluluğu bize yaşadıkları için hepsinin alınlarından öpüyorum. Bu maç artık geride kaldı. Şimdi Perşembe günü Bayrampaşa Stadı’nda oynayacağımız Avcılar Belediyespor maçı için çalışmalar başladık. Avcılar çok güçlü ve iyi bir takım ama biz de çok iyiyiz. O maçı da alıp Türkiye Şampiyonası’na gitmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...