Salı, Şubat 22, 2011

Çakmakspor U14 şampiyonluğa koşuyor


Teknik sorumluluğunu Murat Karakuş ve Salih Yel’in yaptığı Çakmakspor U 14 Takımı, şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibi olan Çekmeköyspor’u 2-0 yenerek büyük avantaj elde etti. Şu ana kadar oynadığı 10 maçta rakip ağlara maç başına 6 gol atmayı başaran Çakmakspor hem oynadığı futbol hem de farklı galibiyetlerle izleyenlerin adeta gözlerinin pasını siliyor.

Bordo-Beyazlı takımın teknik sorumlularından Murat Karakuş, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada alınan sonuçların yanı sıra futbolcularının teknik ve taktik yönden kendilerini geliştirmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, hedeflerinin önce grup şampiyonu olmak ardından Türkiye Şampiyonası’na katılmak olduğunu dile getirdi.

Kulüp olarak çok tecrübeli bir teknik kadroya sahip olduklarını, planlı ve programlı çalışmaları sayesinde Ümraniye’de futbol eğitiminde en çok tercih edilen kulüp olduklarını söyleyen Karakuş, Çakmakspor’u tercih eden herkese teşekkür etti.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...