Pazar, Şubat 27, 2011

Tahmin Yarışması 1. hafta puan durumu

BU ESKİ YARIŞMADIR!!! YENİ YARIŞMAMIZLA KARIŞTIRMAYINIZ.



* Tahminleri yanlışlıkla girilmeyen bir kullanıcının tahmini girildi. Aynı puana sahip yarışmacılar alfabetik olarak sıralandı.


Hatalar konusunda lütfen Efkan Bucak'la iletişime geçiniz: efkanspor@gmail.com

23 yorum:

black panther dedi ki...

iyi başladık iyi gider işallah çok keyifli organizasyon :))

Unknown dedi ki...

efkan bey yarışmaya katılan 2tane sertan var sanırsam ilkini yazmışsınız bnm tahminlerim yer almıyor ilgilenirseniz sevinirim :)

Unknown dedi ki...

İstanbulspor-B. Çekmece macında, 90+4'de topu direğe nisanlayan Sinan kardesime, Çatalca'nın gol kaçırma yarısına giren forvetlerine, B. Tuna kazanır diyen Deli Kenan'a, sakat oyuncularının çokluğuna ragmen, Sultangazi macında play-off serisinin en iyi macını oynayan HEASK'li futbolculara ve nihayet geri donen İMES'li futbolculara; gelecek haftaki maclarda üstün basarılar diliyorum. 26 yıldır amator futbolu takip ederim, hiç bu kadar futbola doyduğumu hatırlamıyorum. İmkanım olsa, tüm macları kayıt yaptırır, tekrar, tekrar izlerdim. Umarım bu kalite düşmez. Burak Kurtuluş.

Efkan dedi ki...

@ sertan

iki tane Sertan vardı onların ikisini de kaydettim ben? onlardan biri değil misiniz ?

Umut Çatal dedi ki...

3 yıldır Keşan'da olmama rağmen İstanbul takımlarını da unutmamısım. İlk hafta için 6. lık gayet iyi:)

Unknown dedi ki...

eet'de ben 4tane tahmin tutturdum listede yokum:D

Hasan Hoca dedi ki...

sevgili efkan imes bugün tamamen geçen seneki genç takım oyuncularıyla mücadele etti kimsenin geri döndüğüde yok uzun iki stoperimide oynatmadım bundan sonraki tahminlerinizi ye yorumlarınızı bu yeni ve çok genç olan takımımı dikkate alarak yapmanızı rica ediyorum teşekkür ederim imes spor antrenörü hasan hız

heask'lı dedi ki...

Bizim topçular sabah kadar iyileşse ne olucak be burak hocam ruh yok ruh !

Bugüne kadar hep rakip takıma isyan(!) eden taraftarımızın gazabına futbolcular da uğrucak gibi..

Unknown dedi ki...

"nihayet geri donen İMES'li futbolculara;" cümlesini herhalde anlatamadık. Öyleyse izah edelim; Geri dönmekten kastımız, takımdan ayrılıp, takıma yeniden katılmak değildir. İyi futbol ve güzel sonuç almaktır kastımız. Bu anlamda "geri dönen" diyoruz. Bu güzel futbolların devamını da canı gönülden diliyoruz. Burak Kurtuluş

Unknown dedi ki...

Yok ben buna katılmıyorum. Bugün Halide Edip Adıvar'lı futbolcular gayet iyi bir mücadele örneği sergilediler. Son dakikada kaçan pozisyon çok ilginç. Ya da İlkay'ın kurtadığı demek daha doğru olabilir. Maçın başında da 2-3 gol olabilirdi. HEASK kalan maçlarda da böyle oynamaya devam ederse, ben "çıkmamış candan umut kesilmez" derim. Ancak şunu da özellikle belirtmek gerekir ki; Sultangazi için ilerisi ışık veriyor. Kalan maçlar çok çekişmeli geçecek.

Hasan Hoca dedi ki...

imesin kalecisi ve santraforu kırmızı kart cezalısı 4 haftadır yoklar sakat oyuncularımız var daha hazır değiller siz geri dönen diyince ben böyle algıladım burakcım kusura bakma sevgilerimle

Efkan dedi ki...

sertan'cım tahmin tarihini ve saatini yazar mısın ba? tahminin altında olması gerek..

Unknown dedi ki...

Gemileri yaktım geliyorum. Bu hafta listede kendime on üçüncü sırada yer bulmuşum .Cevad yerine prekazi yazabilirsiniz ."sert ,haşin, gaddar fakat bilakis çok kibarım. iyi dans ederim, israr ederim,pis tahmin yaparım.

İmes spor hocası Hasan hocaya bir şeyler sormak istiyorum maçı izleyemedim forvet ve kaleci cezalıymış"iki stoperimide oynatmadım" derken hocam onlarda cezalı veya sakatmıydı veya bir takımı gençleştirmeye mi karar verdiniz? merak etti.


Fani Madida

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

24-02-2011 23:02 buyrun efkan bey.

Efkan dedi ki...

tamamdır, ekledim sizi de :)

Hasan Hoca dedi ki...

cevatcım stoprim sakattı

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Bu yarışmayı organize eden düzenleyen Yerel futbol sitesine ve yöneticilerine teşekkür ederim.Hepimizin maçları daha keyifli izlememizi sağladılar.

Unknown dedi ki...

sevgili efkan kardeşim bu siteye verdiğiniz tüm emeklerden ötürü sizi ve diğer arkadaşlarınızı tebrik ediyorum daha önce amatör futbola bu kadar hizmet eden başka bir site hiç görmedim iyiki varsınız sağolun varolun hele bu skor tahmin yarışması bizlere ayrı bir heyecan kattı tahminim odurki tüm üyelerimiz aynı düşünceyi taşıyordur ben şahsen hem bu yarışmadan hemde bu lig'den fazlasıyla keyif aldım sen ve ekip arkadaşların bu siteyi doyulmaz bir amatör futbol sevdası ve zevki haline getirdiniz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır başarılarınızın devamını diliyorum birde benim tahminlerimi yanlış işaretlemişiniz kırmızıyla bakarsanız sevinirim tşk

Efkan dedi ki...

@Longur1956

Herkesin tahminlerini kaydırmışız. İlk hafta olduğundan, Excel'e de tam hakim olamadığımızdan böyle bir durum oldu :)
Sorunun düzeltilmiş olması gerek.

Sevgilerle

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

HANİ DERLER YA ZİRVEDE BIRAKMAK..!
GENÇ TAHMİNCİ KARDEŞLERİMİN ÖNÜNÜ AÇMA ADINA TAHMİNLERİME SON VERİYORUM.
SAYGILARIMLA.

Unknown dedi ki...

ASLA OLMAZ BARBOROS BEY SONUNA KADAR DEVAM LİG SONUDA ZATEN SONUNDA OLUCAN BU BİLİYORSUN

TANER AKSOY dedi ki...

hani ben yokum 2 hafatdır tahmin yapıommm

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.